כמה שאלות על ה IAUDIO I7

כמה שאלות על ה IAUDIO I7

היי, התחדשתי באיי אודיו :) אבל יש לי כמה שאלות 1. שידרוג גרסת התוכנה מוחק את כל השירים שהעברתי? יש סיבה בכלל לשדרג מ 1.16 ל 1.17? - Added Metal EQ Separate DPL in Video mode Fixed to adjust the FM radio volume Fixed the error not to display unicode tag (UTF16) in music browser אף אחד מהדברים האלה לא חשובים לי... 2. יש מניעה להשתמש בטעינה האיטית? מהרעיון הכללי שהבנתי זה פשוט טוען ב"מקצועיות יותר" יש נזק בלהשתמש בהגדרה הזאת באופן קבוע? 3. השירים מחולקים אצלי לפי תיקיות בפורמט של ז'אנר>להקה>אלבום אפשר לקבוע שאפל לתיקייה מסויימת (תיקיית Nirvana למשל)? ואפשר לקבוע אם השאפל יכלול או לא יכלול תת תיקיות? 4. אפשר לשנות את הפונט העברי ל Arial או משהו מודרני יותר? 5. האוזניות כפתור שבאו עם הנגן די טובות ולא הרגשתי פספוסים באיכות, כדאי בכל זאת לשדרג לאוזניות (כפתור) טובות יותר? (הסיבה העיקרית שקניתי אייאודיו היא האיכות) תודה רבה :)

עניתי לעצמי ל1

התקנתי, הופיעה באתר אזהרה שזה ימחק את כל הנתונים, אבל זה לא מחק ויש לי עוד שאלה.. מכיוון שאין ספיקר מובנה בנגן, יש אפשרות לחבר רמקולים חיצוניים קטנים או משהו כזה לחיבור של האוזניות?

יאיר B

New member
איאודיו 7

1. ענית לעצמך... 2. מה זה טעינה איטית? אני מחבר את שלי פעם בשבוע למחשב למשך כשלוש שעות והוא נטען. 3. שאפל - אין לי מושג. לא משתמש באפשרות (אתה יכול לשחק איתו, השאפל לא משנה כלום בסידור השירים בנגן פיזית). 4. פונטים - לא זכור לי שראיתי דבר כזה בפורומים של איאודיופיל, אתה יכול לחפש שם אם משהו התחדש (זה אתר המעריצים של איאודיו ולשם מעלים את כל ההקים שאנשים בונים, מבחינה רשמית [איאיודיו] אתה לא יכול לשנות את הפונט 5. אוזניות - המקוריות לא רעות, אבל תמיד יש יותר טוב. כרגע משתמש עם הנגן הזה בK26P של AKG (אוזניות קשת סגורות). לטעמי שומעים איתם יותר טוב מאשר עם המקוריות (אבל אולי זה בגלל שהן סגורות וגם בגלל שאני לא אוהב אוזניות כפתור).

yair999

New member
אם כבר שואלים על טעינה של ה- I7

לפי התיעוד טעינה מליאה מהמחשב לוקחת 7 שעות וממטען לוקחת 3.5 שעות. בפועל אין אינדיקציה על המכשיר שהטעינה הסתימה. נכון? כלומר צריך להאמין לתעוד אם רוצים טעינה מליאה...(?)

yair999

New member
עונה לעצמי

מסתבר שבטעינה של המכשיר כשהגיע חדש, אחרי 3.5 שעות במטען הוא לא הגיע לטעינה מליאה. בפעם שניה כשטענתי במצב של בטריה ריקה השארתי אותו קרוב ל- 5.5 שעות והופיעה אינדיקציה שהבטריה מליאה באיזה שהוא שלב (לא בדקתי מתי בדיוק).

יאיר B

New member
יש אינדיקציה בחיבור למטען

כשאני מחבר אותו למטען של המוטורולה V3 שלי, אז רואים על המסך סוללה מתנדנדת שמתמלאת ומתרוקנת. כשהיא טעונה כתוב "הטעינה הושלמה". אין את האפשרות בחיבור למחשב מאחר והוא מועבר אוטומטית למצב העברת קבצים.

למעלה