כמה שאלות על ויזה סטודנט

yauli747

New member
כמה שאלות על ויזה סטודנט../images/Emo160.gif

שלום לכולם!!! בשעה טובה ואחרי הרבה ניירת קיבלתי את ה I-20 כדי לקבל ויזה F1 ואני בקרוב טס לניו יורק ללמוד!!!!!!!!!! למרות שאף פעם לא ממש כתבתי פה בפורום השתמשתי הרבה בתשובות שלכם... ומעכשיו שגם לי יש קצת ניסיון אני מקווה לעזור לאחרים.... טוב ו עכשיו לשאלות:
מה אני צריך להביא ל סוכן נסעיות כדי לקבל את הויזה?(דרכון,I-20,תמונה)?????
אחרי שהסוכן שולח לשגרירות כמה זמן זה לוקח?ומה עוד אני צריך לעשות? ראיון?תבעית אצבעות???
איזה ביטוח אתם ממליצים..הבנתי שיש דעות חלוקות אבל אני אשמח להבין את הנושא טיפה יותר... איפה עושים את זה? בארץ? בניו יורק? (אני נוסע לבד.. אני לא נשוי ו אין לי ילדים לא יודע אם זה חשוב או לא...אבל שיהיה...)
איזה תהליך אני צריך לעשות כדי להוציא בניו יורק רשיון נהיגה?(אני די בטוח שגם סטודנטים יכולים)
אני יכול לפתוח שם חשבון בנק?ואם לא אז איך בדיוק עושים???
מה עוד אתם ממליצים לדאוג לפני שאני טס?? שכחתי משהו אולי???
אני כמובן מגיע עוד מעט לניו יורק בחורף!!! מה כדי לקחת?? אין לי בעיה של מקום במזוודה כי חבר שלי משם יהיה פה אז הוא יכול לקחת בשבילי עוד מזוודה ו דברים...אז מה כדי לי לקחת שהרבה יותר זול פה!!!! טוב אני חושב שזה כול השאלות.... אני בטוח שאתם סולחים לי על המבול אבל אתם בטח מבינים אותי... תודה מראש על העזרה!!!

jethro1

New member
Answers

ONE- ask your travel agent. TWO-it depends. sometimes a couple of weeks, some times more. No fingerprinting. A short interview will be held. THREE-ask your international student advisor about what kind of health insurance your college works with. FOUR- i dont know,but it shoudnt be a problem. FIVE-You can if you have initial money, but you cannot issue a credit card before you have a firm credit history. Its not a problem and you can live without one. SIX- bring a warm coat.

yaaz

New member
קודם כל בהצלחה

דבר שני מס' תשובות:
כדי להוציא רשיון נהיגה אתה צריך נקודות זיהוי ל-DMV שזה משרד התחבורה האמריקאי, כעיקרון אתה צריך לעבור תיאוריה, קורס קצר בנושא תנועה וכו', וטסט מעשי שלאחריו אתה מקבל רשיון נהיגה של ניו יורק. רשיון זמני אתה מקבל לאחר שעברת את התיאוריה בהצלחה. אם בכוונתך לקנות מכונית אז הבא מהארץ מכתב מהמשטרה שמציין שלא היית מעורב בתאונות בארץ, או מהביטוח שלא היו תביעות על שמך.

yauli747

New member
../images/Emo105.gifמקפיץ כי זה חשוב לי../images/Emo105.gif

אני באמת רוצה לדעת כמה שיותר פרטים לפני הנסיעה.... אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות שוב תודה

למעלה