כמה שאלות על חודש+ בדרום אמריקה

demultiplexer

New member
כמה שאלות על חודש+ בדרום אמריקה

יהיה לי רק חודש וקצת, מקסימום 6 שבועות. אני חושב על פרו. האם אפשר להספיק את כל הדברים הייחודיים בחודש ? ייחודיים אני מתכוון לדברים שבשביל לחוות אותם צריך להיות בפרו. אותם אני ארצה לעשות. דברים שיש בכל דרום אמריקה אני יעשה בטיול אחר שיהיה בו יותר זמן. אז אני מניח שהדבר הייחודי באמת הם אתרים ייחודיים. איפה אני מוצא רשימה של כאלו ? ואני מחפש גם דברים שאינם לתייר הממוצע. קצת אקסטרים: 1.האם יש קורס טיסה מוצלח שמקנה רישיון בין לאומי ? זה אחד החלומות שלי ואני מניח ששם אוכל להגשים אותו בהרבה פחות כסף. 2. ראיתי שיש קורס הטסת דאון במרידה ונצואלה, מישהו מכיר, שמע, יכול להפנות אותי ? 3. קורס טיפוס הרים - לטפס הרים זה אחד הדברים שאני מתכוון לעשות, האם מישהו מכיר קורס איכותי שמלמד את הדברים האלו? 4. עוד דברים בסגנון?

natyh

New member
ממליץ לעבור

אחורה בפורום למיטב הבנתי בדיוק על הדברים הללו כבר כתבתי : קורס דאיה : ההתחלה באויר היא דוקא במצנחי רחיפה או גלשני אויר בענין מרידה לא יודע את חוזה רוחאס מלימה בפירו אני דוקא מכיר. רמת הבטיחות לא מומלצת במיוחד ולכן אני ממליץ להתחיל דוקא בצילה . באיקיקה תמצא את אחד הרכסים הארוכים בעולם 200+ ק"מ מאיקיקה עד טוקופיה המקום ללמוד או שם או אצל חוזה רוחאס בלימה רק בזהירות. המקום , המקום בעולם לדאות הוא פדרה בוניטה בריו דה זאנירו מעל חוף פפינו חוף המלפפון או טאנדם שוב בדוק אחורה בפורום, אני משוכנע שתמצא. הדבר המקביל הוא קורס קייקי נהרות על האפורימק או האורובמבה יציאה מקוזקו פירו לימוד טיפוס בהוארז פרו ארגן מספר חברה לך לקזה דה גיאס ולמד לטפס. עוד דבר גלישת חולות באיקא פרו . הרחבות נוספות בקומונה. בברכה נתי

The Cat Woman

New member
לגבי עוד דברים בסגנון

יש בקוסקו (פרו כמובן) מלבד המאצ'ו פיצ'ו שאין לו שום קשר לפעילות אקסטרימית, טיפוס מצוקים, סנפלינג מפלים, מצנחי רחיפה, ראפטינג של 3 ימים עד דרגת ראפיד 5 (יש אפשרות גם ליום אחד בלבד) הרבה פעילות אקסטרימית...

למעלה