כמה שאלות על לימודי מידע

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
כמה שאלות על לימודי מידע

הסתכלתי באתר של בר אילן ועדיין לא הבנתי כמה דברים: בעמוד הכללי "לנרשם" כתוב שבלימודי מידענות יש גם מסלול דו ראשי לא מובנה. הכוונה בלא מובנה היא שהרכב השילוב של שני החוגים לא נקבע מראש? אם זה כך,אז למה בעמוד של תוכנית הלימודים יש רק מסלול דו ראשי שהוא כבר מובנה? השאלה השניה שלי היא אם במקרה שאני בוחר במידענות כמקצוע ראשי,המקצוע המשני שלי יכול להיות מכל הפקולטות? או רק ממדעי הרוח? אני חייל,ואין לי ממש זמן להתחיל לרוץ בין המחלקות השונות של האונברסיטה,אז חשבתי שאולי כאן מישהוא יוכל לענות לי.

DGtal

New member
תשובות

למיטב ידיעתי אין אף מקצוע נוסף שמובנה עם מידענות, כך שלמעשה כל דו-ראשי הוא לא מובנה. המשמעות העיקרית היא שאין תוכנית מתואמת בין החוגים וסביר שיהיו חפיפות בין חלק מהקורסים. למזלנו רוב הקורסים במידענות עומדים בפני עצמם, כך שאם תעשה קורס של שנה א' בשנה השנייה, או של שנה ב' בשנה הראשונה זה לא קריטי (אם כי מומלץ לנסות להישאר דבוק למערכת). המשני/ראשי הנוסף שלך יכול להיות בכל מקצוע אחר בכל פקולטה שהיא.

innahm

New member
הערה קטנה

לאור המעבר לרישום מקוון לקורסים כנראה שזה יהיה כמעט בלתי אפשרי לקחת קורס של שנה א' בשנה ב' ולהיפך. המחלקה הולכת להיצמד למערכת כמו שהיא.

DGtal

New member
הערה

הכניסו אותי למערכת והיתה לי אפשרות לראות ולבחור (נסיונית) את כל הקורסים של 3 השנים, לפי האשכולות השונים (שנה א', שנה ב', שנה ג' חובה, שנה ג' בחירה). מצד שני, יכול להיות שזה היה בגלל שאני אהיה שנה ג'. אוטוטו יש תקופת ניסיון על המערכת ונוכל כולנו לבדוק.

iritbi

New member
רישום מקוון לתואר שני רק למנהל עסקי

אז צריך לבדוק למי באמת מיועדת הרשמה מקוונת.

DGtal

New member
אני ב.א. המערכת פעילה. מומלץ להיכנס

המערכת פעילה לתקופת ניסוי (ממלאים קורסים ב"כאילו"). שווה לבדוק כבר עכשיו אופציות הרשמה, לי אישית לא היתה אפשרות רישום ל-3 קורסי חובה. תבדקו את הקורסים שלכם !

ET2k

New member
תודה

האמת שאם אני באמת אלך על לימודי מידע,כנראה שזה יהיה במסלול "ווב" שהוא חד חוגי,אבל רק רציתי לדעת באופן כללי.

למעלה