כמה שאלות על מירי והאלבום שבדרך

כמה שאלות על מירי והאלבום שבדרך

ערב טוב ושבוע טוב לכולם לא ידעתי לאיפה לשרשר את השאלה שלי אז פתחתי אחד חדש.ועכשיו לעניין ולשאלות. 1.בהופעה האחורנה שלה מירי אמרה שהיא מתחילה להקליט את האלבום החדש שלה ורציתי לשאול האם הדואט המקסים שלה עם עופר בשן "האור יזרח בנפרד" יכנס לאלבום החדש? 2.ועוד שאלה בעניין האלבום בתוכנית שהייתה על מירי וקרן לפני חודש בערך בהוט בידור ישראלי מירי שרה שיר שנקרא "הכתף של תל אביב" אם אני לא טועה והאם ידוע לכם אם השיר הזה גם ייכנס לאלבום החדש? 3.האם יש דרך להעביר או לשלוח למירי מכתב אישי חוץ מלבוא להופעה ואז אולי לפגוש אותה מאחורי הקלעים בסוף ההופעה

veredmp

New member
ערב מצוין

1. הדואט נמצא באלבום של עפר בשן. מומלץ ביותר 2. השיר "הכתף של תל אביב" אמור להכנס לאלבום החדש של מירי 3. הכי טוב לנסות לפגוש אותה אחרי הופעה. דרך אחרת (שאני לא יודעת אם היא עובדת אבל שווה לנסות) היא לשלוח את המכתב לעננה, לידי ענבל פרמן.

../images/Emo13.gifתודה ורד ויום טוב

אניח אחכה בסבלנות כמו כולם לאלבום החדש של מירי שיצא.ולגבי מכתב ננסה את הדרך של עננה לענבל אם לא אולי בהופעה בהרצליה בספטמבר שאני מקווה לבוא אליה.

veredmp

New member
../images/Emo207.gif הייתי היום בדואר כדי לשלוח את הסינגלים

כשהפקיד בדואר ראה מה אני שולחת הוא שאל למה מירי לא מוציאה כלום עכשיו, אמרתי לו שהיא עובדת על דיסק חדש שייצא עוד כמה חודשים, אז הוא ביקש ממני למסור לה "תגידי לה שעמוס אמר שהיא בסדר!" אז מירי, קבלי שאת בסדר מעמוס

veredmp

New member
נו ודאי! ככה אתה מכיר אותי? ברור שעשיתי יח"צ

כשהוא שאל למה לא הבאתי גם לו סינגל אמרתי לו שפעם הבאה יבוא לפורום בתפוז, ישתתף בפעילות ואולי יזכה. אני לא מחלקת סינגלים ככה סתם

למעלה