כמה שאלות על מעבר לאואטלוק...

יוסי 101

New member
כמה שאלות על מעבר לאואטלוק...

אני כנראה צריך לעבור מהפאלם דסקטופה לאואטלוק. ראיתי שיש בתוכנת הפאלם עצמה שמגיעה עם הפאלם דסקטופ אפשרות לסנכרון מול הדסקטופ או האואטלוק . האם זה מספיק או שיש צורך בתוכנת צד ג'? ומה העדיפות של תוכנת צד ג'? ושאלה נוספת- אם לא אהיה מרוצה האם ניתן "להחזיר את גלגל אחורה" קרי, לעבור שוב לסנכרון מול הפאלם דסקטופ.... תודה מראש לעונים.

HJHTK

New member
אאוטלוק

בדיסק המצורף בדגמים החדשים (לא זוכר מאיזה דגם) יש אפשרות כשמכניסים את הדיסק אחרי ההתקנה יש אפשרות לבחור סינכרון מול האאוטלוק או הפאלם דסקטופ לששני הכיונים תנסה להכניס את הדיסק שקיבלת אם הוא עדיין אצלך וכשהדיסק יעלה תבדוק את האפשרויות שהוא מציע תוכנת צד ג' צריכים רק לדגמים הישנים שאין להם את האפשרות הזאת

גם לדגמים ישנים

לי יש Zire 71 מתקינים את Palm desktop מהדיסק ועליו את העדכון מהאתר ואז אפשר לסנכרן מול Outlook בלי תוכנת צד שלישי (על הדיסק יש כמובן Pocket Mirror)

Ariyeh1

New member
מתוך הנחה

שיש לך מכשיר מתקדם ולא "ישן" כלומר מדגם שמעל ל- Zire 71, קרא את המדריך הזה. תוכנות צד ג' לסנכרון עם Outlook קיימות והטובה ביותר (לעניות דעתי) היא PocketMirror בכל מקרה גם אם תתקין את הקישור של Palm או את PocketMirror, תוכל להסיר ולחזור לסנכרן עם Palm Desktop.

Ariyeh1

New member
פשוט

עובדת הרבה יותר טוב ומותאמת טוב יותר ל-Outlook ועם יותר אפשרויות (בגרסת Professional) של סינכורינ תיקיות משנה. יש אפשרות להוריד גרסת התנסות באתר של החברה. אתה מוזמן להתנסות.. בכל מקרה המדריך מדבר גם על 650 במידה ויש לך תקליטור התקנה מקורי.

יוסי 101

New member
יש לי תקליטור מקורי אבל...

נראה לי מיותר כי אחרי ההתקנה כשאני הולם לתוכנית עצמה מרשימת התוכניות בהתחל הוא נותן לי אפשרות לשנות את הסנכרון מפאלםדסקטופ לאואטלוק גם בלי התקנה מחדש...

למעלה