כמה שאלות על נוקיה 6210

• פותח הנושא royik
  • פורסם בתאריך

royik

New member
כמה שאלות על נוקיה 6210

למה כשאני כותב הודעה, ויש לי מילה שמורכבת ממספר אותיות על אותו מקש (למשל: ממנו - 3 אותיות באותו מקש) עלי לחכות מספר שניות בין אות ואות, ואני לא יכול לקדם את הסמן? זה נורא מעצבן!!
מדוע אין אפשרות לדפדף בספר הטלפונים בעזרת האותיות, אלא רק בעזרת החיצים? נורא טיפשי.
מישהו יודע את המספר המדוייק של הודעות שניתן לשמור? אני יודע שבהודעות נכנסות ניתן לשמור עד 160, אבל מה עם שאר התיקיות? ואיך אפשר לבחור אם בכלל איזה הודעות ישמרו בכרטיס ה- SIM? תודה לכל העונים והעוזרים!

Nokia Fan

New member
אין לי את המכשיר, אבל...

בקשר לשאלה הראשונה שלך - תלחץ על החץ למעלה כדי לזרז את התהליך. ירון

royik

New member
זה לא עובד כי אז...

זה עובר אל האות מצד ימין, ולא שמאל - ככה שזה לא עוזר לי

royik

New member
אז אין שום פיתרון? מה עם גירסאות

חדשות יותר?

יש עוד פתרון

אבל זה לאנגלית, אני לא יודע עם עברית אף פעם לא ניסיתי... תלחץ פעמיים על סולמית באנגלית לחיצה על סולמית משנה לאותיות גדולות, מה זה סולמית בעברית?

PingPong18

New member
למה 3...? רק2

אחת לעבור מעברית לאנגלית ואחת מאנגלית לעברית... האנגלית היא באותיות גדולות... ואין לי מושג איך הופכים לאותיות קטנות... אני אלך לבדוק... שניה

PingPong18

New member
צדקתי...

לחיצה אחת על # מעבירה לאנגלית (אותיות גדולות) לחיצה שניה על # מחזירה לעברית לחיצה ממושכת על # מעבירה למצב של רק מספרים...

royik

New member
את זה כבר ידעתי-ולצערי זה לא עוזרלי

אז בקיצור-נגזר עלי לסבול ולחכות

geostant

New member
חחח אצלי זה לא ככה... נה נה בננה

ברירת מחדל עברית לחיצה ראשונה # מעבירה לאנגלית CAPS לחיצה שנייה # מעבריה לאנגלית Small לחיצה שלישית # מעבירה למספרים בלבד לחיצה רביעית ואחרונה # מעבירה לעברית בחזרה.

geostant

New member
אורי אורי אורי...

1) דברתי על 6210 ולא עם ה-9110 2) אתה כל הזמן מבקש ממני 9110... מעוות ? חחח
כנראה שהגרסה של ה-6210 שאצלי יותר ישן ויש לו אולי פחות FEATURES אבל יש לו פחות באגים גם.

מ ס ט י ק

New member
איך שמת עיברית במכשיר??

אבא שלי גם מחפש אפשרות לשלוח SMS בעיברית מהמכשיר שלו..

geostant

New member
לא שמתי...

דברתי על ה-6210... משהו פה בפורום הבטיח לי מזמן עברית ל-9110 שיש לו עובד אבל אני לא יודע מי זה היה כי הוא רק רשם לי אי-מיילים.

m e i r

New member
בקשר לדפדוף

על מנת "לקפץ" משם לשם ע"פ האות הראשונה, תוכל לעשות זאת רק בזכרונות שבאנגלית ולא בעברית. ככה התוכנה של המכשיר. אם אני לא טועה, ככה זה גם בT250.

למעלה