כמה שאלות על עוגות עם ציפוי בצק סוכר.

כמה שאלות על עוגות עם ציפוי בצק סוכר.

1. עוגת טארט פשוטה היא מספיק חזקה בשביל להכיל את המשקל של ציפוי בבצק סוכר? (בלי פיסול) 2. ראיתי מתכונים נהדרים פה במאמרים. האם כולם מתאימים לציפוי או שיש בהם חלק שיפלו תחת העומס? 3. כדי לעטר בצביעה. אני אמורה לדלל את צבעי המאכל (ג'ל) באלכהול, נכון? כל המלצה או מתכון יתקבלו בברכה.
 
אה, ועוד משו

אם אני אכין את העוגה היום. היא תהיה בסדר עד יום שישי? או שעד אז היא תתייבש? כמובן כשהיא מצופה וכל זה.
 

net the jet

New member
אם את מתכוונת טורט, אז לרוב כן, טארט לא- זו

עוגה על בסיס של בצק פריך עם פירות למעלה בד"כ... רוב העוגות במאמרים שהן בחושות מתאימות. אם במאמרים נקלעו עוד מתכונים שנתנו פה במסגרת כל מיני מפגשים וכ"ו אז לא כולם מתאימים כמובן. שוב- בחושות כן ! לא חייבים לדלל, תלוי בצבע. אבל אני לא ממש מומחית צביעה. העוגה בטח שלא תתישב בתוך הבצק סוכר.... היא נשארת רטובה גם אם תפתחי אותה חודש אחרי.... בכל מקרה אין סיבה שיקרה לה משהו. רק שימי
כרגע יש קצת בעיות עם RFM של המרשלג ( את יכולה להכנס לפורום השני לקרוא כל מה שכתבנו שם ) אם את עובדת עם פוליבה אז סבבה.
 
הו נטע אני נכנסת לשם המון וגם אני כבר נפלתי

ואפילו עם הבצק הלבן ללא תוספות. מקווה שיהיה בסדר. לכן אני רוצה להכין מוקדם, כדי שאם תהיה פאשלה אני לא אקח אתזה.
 
למעלה