כמה שאלות על עוגות עם ציפוי בצק סוכר.
1. עוגת טארט פשוטה היא מספיק חזקה בשביל להכיל את המשקל של ציפוי בבצק סוכר? (בלי פיסול) 2. ראיתי מתכונים נהדרים פה במאמרים. האם כולם מתאימים לציפוי או שיש בהם חלק שיפלו תחת העומס? 3. כדי לעטר בצביעה. אני אמורה לדלל את צבעי המאכל (ג'ל) באלכהול, נכון? כל המלצה או מתכון יתקבלו בברכה.
1. עוגת טארט פשוטה היא מספיק חזקה בשביל להכיל את המשקל של ציפוי בבצק סוכר? (בלי פיסול) 2. ראיתי מתכונים נהדרים פה במאמרים. האם כולם מתאימים לציפוי או שיש בהם חלק שיפלו תחת העומס? 3. כדי לעטר בצביעה. אני אמורה לדלל את צבעי המאכל (ג'ל) באלכהול, נכון? כל המלצה או מתכון יתקבלו בברכה.