כמה שאלות על "רכיבה באולם"...

bike3

New member
כמה שאלות על "רכיבה באולם"...

קודם כל, איך לתרגם TRACK CYCLING? רכיבה באולם? רכיבה במסלול? דבר שני, ויותר חשוב, מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי ועוד פעם מתי יהיה כבר כבר איזשהו תכנון לבנות וולודרום בארץ (רמז: בלי וולודרום אין אולימפיאדה, אז מי שמתכנן על אולמפיאדה בת"א....) דבר שלישי - למה רוכבים באולם משתמשים עדין בפדלים עם מעטפת שנסגרת מעל הנעלים? רק קליטים כבר לא מספיק טוב עבורכם יא סנובים...
ואחרון - מי יודע באילו גלג"שים הם בד"כ משתמשים? לילה טוב

וולודרום...

אני הייתי מתרגם "רכיבה במסלול" משום שחלק מהוולודרומים אינם באולמות. מצד שני, מסלול זה קצת בעייתי. תכנון לבניית וולודרום היה ובטח לא אחד. כולל תכניות מפורטות מאד. מתי יהיה? אני מעדיף מסלול שאינו וולודרום בשל ההמוניות שלו. לגבי הרצועות, זה אכן בכדי לחזק את האחיזה, הם מחוברים גם עם קליטים. עוד מידע, כולל מה ששאלת, בקישור הזה

bike3

New member
../images/Emo45.gif תודה. לא בטוח שאני מסכים לגבי

מה עדיף וולודרום או מסלול, אבל מה זה משנה... ובאיזה גלג"שים הם בד"כ משתמשים?

baharmic

New member
גלגלי שיניים

האמת שאני לא בטוח אבל אני יכול להעריך שהם משתמשים בסביבות ה 54 מקדימה ומאחורה הייתי מהמר על 11 אבל לא הייתי נותן הימור שני יותר מ 14 תראה המהירות שלהם היא בסביבות ה 60 קמש שוב אם אני לא טועה אז אם נחשוב על כ 90 סיבובים ההילוך המתאים צריך להיות בסביבות שאמרתי מקודם אבל שוב זה ממש מחשבה זה נושא שלא ממש התעמקתי בו

יחסי ההילוכים משתנים

בהתאם לסוג התחרות,הרוכב והעדפותיו ובדרך כלל נמוך בהרבה ממה שציינתיותר קרוב ל 52*14, ולגבי הסלד שציינת, בדרך כלל הם מגיעים לסל"דים גבוהים ביותר, עד 170 או 200.

למעלה