כמה שאלות על שיער

כמה שאלות על שיער

שלום הייתה פעם כתבה בטלביזיה על מספרה שבה יש מעין עמדה מיוחדת שבה מצטלמים ואז אפשר לבחור צבעי שיער ואיפור שונים ולראות איך הם נראים על הצילום שלך. מישהי מכירה את המספרה הזו ? לגבי שימוש במסכה - אומרים לא למרוח על הקרקפת, אך האם זה must ? ואם אני כן שמה על הקרקפת, מה יכול לקרות? האם סיכון לנשירה ? פשוט השיער שלי מאד יבש, ואם אני רק שמה על האורכים מה עשיתי בזה ? אז השיער שלי נראה יפה באורכים אבל על הקרקפת ובצד הוא עדיין נראה כמו קש... לגבי צבע לשיער - לי יש שיער שחור. אם אני רוצה לצבוע את השיער שלי לחום-אדמוני, האם אני חייבת לעשות קודם הבהרה? או שאם אני אצבע את השיער שלי במשך נגיד 3,4, פעמים בשנה בצבע חום-אדמוני, בסופו של דבר זה יתפוס ולא אצטרך להשתמש בהבהרה ? תודה רבה !

m o r i 1 1 1

New member
כמה תשובות

הייתה פעם עמדה ממוחשבת אצל הספר מוריס פרג' בביניין האופרה בתל אביב אינני יודעת אם עדיין קיימת תנסי ..מריחת קרם או מסיכה בקרקפת איננה מומלצת על שיער עם נטייה לשמנוניות או לקשקשים אין מניעה למרוח על קרקפת בריאה . בקשר לצבע שלך : מאוד תלוי איזה חום אדמוני את רוצה בהיר או כהה ? אם בהיר תהיי חייבת לעשות ניקוי על ידי הבהרה אגרסיבית אם כהה תוכלי לעשות ניקוי קל עם חומרי הבהרה עדינים ביותר מעגל הצבעים הוא מאוד מגוון עם הרבה גוונים ושמות דומים וקורצים הכי טוב שתלכי לייעוץ .אם תצבעי 3 -4 או 10 פעמים הצבע יקלט אך ורק בשורש ולא בקצוות .

למעלה