כמה שאלות על שנת שירות

adi m

New member
כמה שאלות על שנת שירות

שלום לכולם, אני חדשה פה :) אני בטוחה שכבר שאלו אתכם את השאלות הבאות כבר מיליון פעם ובעיקר בתקופה האחרונה, אבל בבקשה תענו לי אם אתם יכולים: אני י"בניקית מרעננה ומאוד רוצה לעשות שנת שירות, אבל לא בטוחה באיזו מסגרת. אני לא רוצה מכינה כי זה יותר להעשרה אישית, ואני רוצה מסגרת שעוסקת יותר בנתינה לאחרים. חשבתי להתנדב בעמותת על"ם, מישהו שמע על השנת שירות שם? אם יש לכם רעיונות טובים לאן ללכת (יש לציין שאני לא שייכת לשום תנועת נוער) אז ב-ב-ק-ש-ה תעזרו לי :) ועוד שאלה- הבנתי שפחות או יותר כבר אי אפשר לדחות את הגיוס. האם זה נכון? מה קורה אם התאריך גיוס שלי הוא רק לאפריל,זה אומר שיש לי עוד זמן לבקש דחייה? תודה רבה שלקחתם את הזמן לקרוא את כל זה... טוב נו, סמיילי אחרון :)

Aldaris

New member
תאריך הדחייה לא קשור לתאריך הגיוס

את הדחיות מגישים לצה"ל באותו יום במרוכז...כי זה אחד מהפרמטרים לגבי השיבוצים של חיילים אחרים בשנה הבאה... יש מקומות שההרשמה כבר הסתיימה ויש כאלה שמסיימים היום(השמו"צ) ויש כאלה שיש עוד טיפה זמן... הבנתי שיש בעיה עם התק"ם...אם את עירונית מקווה שעזרתי טיפה

עִידן

New member
כמו שאמרו לפניי,

תאריך הגיוס שלך לא קשור לדחיית הגיוס. בקשות לדחיית גיוס ניתן היה לשלוח לתק"O עד ה25.2, כלומר עד אתמול - מה שאומר שאם לא שלחת לשומקום דחיית גיוס עד עכשיו, עלולה להיות לך בעייה. אני ממליצה לך להתקשר בהקדם לתק"ם ולברר אם יש משהו שאת יכולה לעשות. בהצלחה, ועדכני אותנו!

למעלה