כמה שאלות על תלוש המשכורת

ספטימה

New member
כמה שאלות על תלוש המשכורת

אני עובדת באגף רווחה ברשות מקומית (כבר 3.5 שנים ורק עכשיו נזכרתי להתעמק בתלוש... אבל עדיף עכשיו מלעולם לא).
יש לי כמה שאלות לגבי התלוש, אשמח לתשובות:
1. מה נותן מסלול נמרץ א'?
2. אני מועסקת ב75% ומקבלת שכר לפי 80%. האם ההטבה הזו היא מצד המעסיק או בגלל ההסכם של האיגוד? אם מצד האיגוד, אשמח לראות הסבר לתוספת זו (על מה מגיע התוספת באחוזי משרה).
3. יש לי בתלוש כמה תוספות באחוזים: 5% - אני מניחה שזה תוספת ענפי עו"ס. בנוסף אני מקבלת גם 7% ו-4.5%
4. האם החזר הוצאות (כתוב לי בתלוש "הוצאות קבועות") האם זה בהסכמי השכר של ההסתדרות או הטבה מקומית של העירייה?
5. האם החזר הוצאות הוא יחסי להחזר המשרה?

ספטימה

New member
ושכחתי דבר חשוב: תודה רבה מראש!

תשובה

הי,
מסלול נמרץ א' נותן תוספת של שנתיים ותק
מסלול נמרץ ב' נותן תוספת של 4.5% מהשכר המשולב והחל מהשנה השלישית לעבודתך עוד שתי שנות ותק כלומר בסך הכל 4 שנות ותק, זה ההסבר לשאלתך על התוספת של 4.5% למשכורת.
לגבי התוספות של 7% ו 5% אלה תוספות שמקבלים ברשויות מקומיות. ראי עמוד 16 בטבלה של תוספות ייחודיות ביומן העובד הסוציאלי.
לגבי החזרי הוצאות רכב: "הוצאות קבועות" וטלפון, זה לא נכנס להסכם של איגוד העובדים הסוציאליים. יש התייחסות לכל אלה באוגדן של הרשויות המקומיות (אם אני לא טועה)
ושאלה אחרונה חביבה, שאלה מספר 2, לא יודעת לענות עליה מלבד זה שיש משהי שעובדת איתי בעריה וגם עובדת כמוך ב 75% משרה והיא משולמת לפי 80%

בהצלחה

לגבי שאלה מס' 2

הבנתי שאם מבקשים לעלות למשרה מלאה והעיריה לא מסכימה אז הם צריכים לשלם על 80%, הר"צ שלי אמרה לי ששווה לבקש להעלות משרה למקרה שלא יסכימו. אבל אצלנו הם כבר הבינו שכולם עושים זאת אז הם מאשרים ואם את לא עולה באחוזי המשרה את ממשיכה לקבל 75% זה משהו של עובדי עיריות נראה לי הסתדרות, לאו דוקא עו"סים.
והחזרי הוצאות הם אכן יחסיים לאחוזי המשרה.

למעלה