כמה שאלות על FTP

Golan24

New member
כמה שאלות על FTP

נניח ונכנסתי עם 100 דולר. לאחר שבוע הרווחתי 1000 דולר. 2 שאלות: 1. האם אפשר לבצע הוראת הפקדה מהFTP ישירות לחשבון ה PAYPAL? 2. הכנסתי 100 ועשיתי 1000. כמה אחוזי "מס" יגבו לי FTP? במילים אחרות - כמה ישאר לי מה1000 ? תודה.

shaywh

New member
ככה

1- עד כמה שאני זוכר פולטילט לא עובדים עם פייפאל כרגע. הדרך הכי פשוטה למשוך כסף לארץ היא דרך צ'ק. זה לוקח איזה 3 שבועות עד שהוא מגיע. אפשר גם למכור סכומים לאנשים אחרים ולהעביר להם אותם דרך התוכנה. אם אתה עושה את זה אז מומלץ רק בפגישה פנים אל פנים. 2- כאן יש משהו חשוב מאוד שכדאי לך להבין איך הוא עובד עוד לפני שתפתח חשבון. את הכסף שלהם הם לא מרוויחים בזמן שאתה מושך, הם מבחינתם מעבירים לך כל סכום שתבקש כל עוד הוא במינימום של משיכה. הם מריחים את הרייק שזה סכום נוסף שאתה משלך כשאתה נכנס לטורניר, או סכום שיורד מכל קופה שעוברת גודל מינימלי כשאתה משחק קאש. הרייק הזה הוא מאוד משמעותי לשחקנים כמעט בכל הרמות והרבה מהשחקנים שהם מנצחים בסה"כ ברמות הנמוכות עדיין לא מרויחים מספיק כדי לפצות על האחוז שהוא מוריד להם כל הזמן. אפשר לנטרל חלק ממנו דרך אתרים שאתה נרשם דרכם עם החשבון שלך ואז מקבל רייקבאק, שזה החזר חלקי של הרייק. זה חשוב מאוד ושווה הרבה כסף בטווח הארוך. דוגמה לאתר כזה זה pokerstrategy שגם נותן סכום ראשוני לשחק עליו מרוב שהחלק שהוא מקבל מהרייק על השחקנים שלו משתלם לו. בכל מקרה אל תירשם לפולטילט בלי קוד של רייקבאק. כמו שאתה מבין אי אפשר להגיד כמה כסף יורידו לך האתר, זה תלוי כמה תשחק... אני יכול להגיד לך שזה מצטבר להרבה מאוד כסף אם אתה שחקן מתמיד. אין שחקן קבוע בפורום הזה שלא הורידו לו לפחות, נניח, אלף דולר במצטבר. כולל אנשים שמשכו הרבה יותר מזה לעצמם וכולל אנשים שמשכו מאתיים דולר ואנשים שלא משכו אף פעם. אם אתה משחק הרבה, הרבה ילך לאתר. שאלה שלישית שאתה צריך לשאול זה מה הסיכוי שתוך שבוע תרויח אלף דולר וגם תמשוך אותם. אני יכול להגיד לך שזה קשה יותר משנראה לך. אתה לא מבין כמה פוקר זה משחק של עליות וירידות עד שאתה מתחיל לשחק הרבה ידיים אונליין. מי שמפקיד מאה דולר ומשחק על חמישים מתוכם בשולחן לרוב ימצא את עצמו עולה ויורד עד שהוא מתייצב על אפס דולר בחשבון. משם קשה לעלות שוב... ונניח שאתה שחקן על ולא רואה ממטר גם את השחקנים המנוסים, עדיין צריך לדעת מתי לעצור ולמשוך כסף.

למעלה