כמה שאלות פייסבוק

haych

New member
כמה שאלות פייסבוק

היי,
כמה שאלות:
1. פייסבוק החליט שאני גרה בת"א, מה שא. ממש לא נכון. ב. אני לא רוצה שיופיע המיקום שלי בכלל. זה התחיל להופיע פתאום בשבוע האחרון. כשאני מפרסמת פוסטים (מהמחשב הנייח!) כתוב שאני בת"א, אני מקבלת התראה שחברים משתתפים באירוע בקרבתי (כשהאירוע בת"א...).
איך מבטלים את זה? באמת שאין לי מושג מיפה זה צץ... גם כשאני גולשת מהנייד - הג'יפיאס לרוב כבוי למעט כשאני משתמשת בוויז, ותמיד כשאתר כלשהו רוצה להשתמש במיקום שלי אני מסרבת.

2. יש אפשרות למנוע מהחברים שלי לראות פוסטים שאני מפרסמת בקבוצות השונות? אני מפרסמת הרבה מטעמי עבודה ומציק לי לקבל הערות מחברים שלי (שאינם חברים בקבוצות הספציפיות) על כך שהם ראו שפרסמתי כך וכך.

3. יש חבר מסויים ברשימת החברים שלי שאני משום מה מקבלת התראה על כל סטטוס שהוא מעלה. מן הסתם לחצתי על משהו, כי אני מקבלת התראות רק לגביו. איך מבטלים את זה?

shoosh2607

Member
מנהל
בוקר טוב

1. כשאת מפרסמת פוסט, תמחקי את המיקום. זה לא יופיע בפעם הבאה.
לגבי אירועים וכאלה - כתוב באודות שאת גרה בת""א? אם כן, תמחקי את זה
2. בקבוצות פתוחות? לא, אין אפשרות
3. תבדקי לגביו כמה דברים:
א. שהוא לא נמצא ברשימת חברים קרובים
ב. בפרופיל שלו, תחת following תבדקי שלא מסומן לך לקבל התראות

haych

New member
תודה רבה

1. אנסה למחוק בפרסום הבא, בתקווה שאכן זה לא יופיע שוב.
לא כתוב ב"אודות" שאני גרה בת"א (כן כתוב איפה אני גרה, אבל זה אפילו לא באזור המרכז). מוזר שפייסבוק החליט להעביר אותי דירה. אולי אני צריכה לזרום איתו ולעבור לת"א...

2. חבל מאוד! תודה על התשובה.

3. אכן אפשרות ב' הייתה מסומנת. ביטלתי את הסימון ואני מאמינה שנפתרה הבעיה.

שוב תודה!

shoosh2607

Member
מנהל
אז ככה

1. אז יאללה- בואי אלינו

2. לגבי השאלה הנוספת - תיכנסי לקבוצה ותעמדי למעלה על joined.
תוודאי שהאופציה הראשונה שמופיע היא unfollow. אם מופיע לך follow תלחצי על זה שישתנה.
אה, ובשאלה 3 הקודמת, זה היה צריך להיות תחת friends ולא תחת following

haych

New member
אה, ויש לי עוד שאלה

כנראה שאני אלופה בללחוץ על דברים בטעות...
באחת מהקבוצות בה אני חברה הייתי רואה בניוז פיד כל פוסט שמתפרסם. פתאום אני לא רואה את הפוסטים האלה, אלא רק אחרי שאני נכנסת לתוך הקבוצה.
מה לעשות כדי לחזור לראות הכל? (אני מדגישה-אני לא מעוניינת לקבל התראות על כל פוסט שמתפרסם, אלא פשוט לראות אותו בפיד).

trilliane

Well-known member
מנהל
תבדקי בהגדרות שלך בקבוצה אפשרות מעקב (ולא התראות)

למעלה