כמה שאלות קטנות לגבי טיגון / צליית דג במחבת
הכוונה לטיגון או צלייה של דג לא שלם אלא פילה, עם מעט מאוד שמן.
1. מה עדיף - מחבת רגילה או מחבת פסים?
2. קראתי שהדגים המומלצים הם: לוקוס, לברק, אינטיאס.
זה נכון? יש עוד דגים מומלצים?
3. איך אני יודע מתי להפוך את הדג בטיגון?
4. כתוב במתכונים, "לקראת הסוף אפשר להוסיף עשבי תיבול או חמאת שום". מה הכוונה לקראת הסוף? הרי כל הטיגון לוקח בסך הכל דקות בודדות. ולמה לקראת הסוף ולא מההתחלה? זה משנה אם זה יהיה שתי דקות או חמש דקות?
וחמאת שום יכולה ללכת ביחד עם שמן זית?
תודה מראש על העזרה.
הכוונה לטיגון או צלייה של דג לא שלם אלא פילה, עם מעט מאוד שמן.
1. מה עדיף - מחבת רגילה או מחבת פסים?
2. קראתי שהדגים המומלצים הם: לוקוס, לברק, אינטיאס.
זה נכון? יש עוד דגים מומלצים?
3. איך אני יודע מתי להפוך את הדג בטיגון?
4. כתוב במתכונים, "לקראת הסוף אפשר להוסיף עשבי תיבול או חמאת שום". מה הכוונה לקראת הסוף? הרי כל הטיגון לוקח בסך הכל דקות בודדות. ולמה לקראת הסוף ולא מההתחלה? זה משנה אם זה יהיה שתי דקות או חמש דקות?
וחמאת שום יכולה ללכת ביחד עם שמן זית?
תודה מראש על העזרה.