כמה שאלות קטנות

כמה שאלות קטנות ../images/Emo24.gif

היי, אני חדשה כאן בפורום, ותהיתי אם מישהו יוכל לעדכן אותי בפרטים שלהלן: א. פספסתי את הסוף של הפרק האחרון (נראה לי שזה האחרון), בו הגולשים מגיעים לעולם שחיכו להם, עם החוזה שאומר שבגלישה הבאה הם ימותו. מה קרה בסוף הפרק? ב. כשהחבר"ה התפצלו, בפרק בו רמי וווייד גלשו בנפרד וקווין ומגי הגיעו לעולם אחר שנראה מוזר, קווין אמר שהם גלשו לעתיד - לא ראיתי פרק המשך ישיר לזה (הפרק הבא שראיתי היה כשקווין ומגי מגיעים לעולם הבית, ומגלים שהקרומגס השתלטו עליו). למישהו יש הסבר בעניין? ג. והכי חשוב - למה, למה ג'רי וצ'רלי אוקונל עזבו?! זה הרס את הסדרה לגמרי והוציא את כל הטעם ממנה!!!

nitzan9

New member
כמה תשובות קטנות :)

1. הסוף הוא שרמי גולש, ואז מגי "כישרון משחק של תפוח אדמה" בקט מתחילה לבכות את הבכי המזויף שלה, ומשחילה את המשפט "עכשיו בחיים לא נדע מה קורה איתו" או משהו בסגנון, וכך נגמרה לה עונה גרועה של סדרה מצוינת, בהחלט סוף עצוב, ולא רק מבחינה עלילתית. 2. לא ראית פרק המשך ישיר כי לא היה- הפרק שבו הם גלשו "לעתיד" היה הפרק האחרון בעונה השלישית, ועם פתיחת העונה הרביעית הם הגיעו כביכול לעולם שממנו הם יצאו(הדעות בקשר לזה חלוקות). 3. למה?
|כי אני משוגע|
אין לזה תשובה יותר מדי מיוחדת/מעניינית. נמאס לג'רי, היה לו דברים יותר חשובים לעשות בחיים, אז הוא עזב, וצ'רלי לא רצה להישאר לבדו, הרי ממילא הוא בא רק בגלל שג'רי שיכנע אותו.

תודה ../images/Emo24.gif

תודה רבה ניצן. עכשיו נשאר לי רק למצוא דרך לחיות בלי הסדרה המדהימה הזאת ובידיעה שהרסו אותה סתם.

wte

New member
בקשר לסיבה שג'רי וצ'ארלי עזבו

חשבתי שג'רי עזב בגלל סכסוכים על רקע כספי ושהוציאו את צ'ארלי בגלל שג'רי עזב... אבל אין לי מושג מאיפה הבאתי את זה

De fire

New member
לא יודע מאיפה "הבאת" את זה

אבל מאיפה שזה לא יהיה זה נשמע כמו מקום נכון. אם אני לא טועה זה מה שבאמת קרה (פחות או יותר). ד'רי רצה להיות מפיק, לא נתנו לו. הוא איים לעזוב, הם איימו שאם הוא עוזב גם אח שלו עף ואת הסוף כולנו יודעים..

זה לא הכי מדוייק

כי בעונה הרביעית ג'רי כבר נהיה מפיק... (למען האמת- זאת הסיבה שצ'ארלי נכנס לסדרה). ובקשר לעולם העתיד- קווין ומגי הגיעו אליו בסוף העונה השלישית (בפרק This Slide Of Paradise). בפרק הפותח את העונה הרביעית (Genesis), הם על סף גלישה מאיזהשהו עולם בו מאשימים את קווין במשהו שהכפיל שלו עשה- תוך כדי בריחה מגי אומרת לקווין שמאז העולם העתידי, הם גלשו כבר במשך 3 חודשים ועברו 10 עולמות שונים- את זה לא הראו אמנם בסדרה, אבל זה מסביר את הכל.

למעלה