כמה שאלות קטנות

UnprodigalSon

New member
כמה שאלות קטנות

רדיו לנגן זה משהו שכדאי להלחם עליו? סוללה פנימית - עד כמה הנתונים שלה קריטיים? כלומר, סוללה שמחזיקה פחות זמן כל פעם גם בסופו של דבר תמות בטרם עת? כדאי להלחם על נגן עם סוללה חזקה? לרוב הנגנים (הגדולים) יש או אין תמיכה בעברית?

td12

New member
תשובות

רדיו זה עניין שאם אתה צריך, לדעתי לא. סוללה פנימית לדעתי פחות עדיף, היא אומנם תהיה יותר קלת משקל (אבל זה ממש אפסי) וגם היא נטענת מהמחשב. לא צריך להחליף סוללות. אבל יגיע היום שתצטרך להחליף אותה כהיא הלכה ואז זה יעלה כסף...ודיי הרבה לסוללת ליטיום, חוץ מזה החברות יכולות להיות גנבות על פרטים שאתה חייב לקנות מקורי מהם. במקום זה עדיף נגן אם סוללת AAA או AA ופשוט תקנה 2 נטענות ומטען זה סיפור של 40-70 שקל בערך, ככה גם יהיה לך אחת בנגן ואחת מוטענת מוכנת לשימוש שבנגן תיגמר, לסוללות המון מחזורי טעינות והם זולות ונגישות. לדעתי זמן ניגון ארוך זה אופציה חשובה. לרוב הנגנים אין תמיכה בעברית.

gt-master

New member
למה להילחם?פשוט תקנה אם צריך

אם רוצה לשמוע רדיו בדרך אז זה חשוב.לדעתי זה מאוד חשוב כי גם אם את רב המוסיקה שאני שומע (ג'אז ופיוז'ן) לא מוצאים ממש ברדיו (ואת 88 רוצים לסגור),אז עדיין יש פעמים שאני רוצה לשמוע חדשות או תכנית מסוימת. כשהיה לי איפוד אז הסתובבתי בתיק גם עם נגן פלש שכלל רדיו למקרה הצורך. סוללה פנימית-הנתון החשוב זה זמן הנגינה הרציף של הנגן. מהסיבה שלא ניתן להחליפה באחרת בטיול נגיד,יש משמעות לזמן הנגינה. לדעתי סוללה פנימית של נגן פלש צריכה לעלות על 20 שעות (מומלץ 30 שעות) כדי שיהיה נגן באמת נייד ויעיל. בנגן עם סוללה סטנדרטית כמו AA או AAA אפשר להסתדר גם עם 10 שעות נגינה כי ניתן לקחת סוללות טעונות ספייר ואפילו לקנות במכולת סוללות רגילות.

למעלה