כמה שאלות..קצת חופרות...

אורה 110

New member
כמה שאלות..קצת חופרות...

אז ככה, אני מקווה שהשאלות שלי לא מטופשות: 1. מתי יש תחרויות בארץ? 2. איפה מתקיימות התחרויות? 3. לצפות בתחרויות עולה כסף? ואם כן, כמה? 4. איזה קבוצות טובות יש בארץ בהתעמלות מכשירים? 5. איזה קבוצות טובות יש באקרובטיקה? מקווה שלא תחשבו שאני סתומה לגמרי אני פשוט רוצה ללמוד קצת יותר. אורה

תחרויות בארץ

1. עקרונית עונת התחרויות בארץ כמעט הסתיימה. אליפות ישראל לבנים ולבנות בהתעמלות מכשירים תתקיים באמצע אוגוסט. 2. תחרויות ההתעמלות מכשירים מתקיימות באולם ברלין בוינגייט או ברב ספורט בהדר יוסף. תחרויות אקרובטיקה יכולות להתקיים גם באולמות נוספים. 3. צפייה ברוב התחרויות אינה עולה כסף. כל אחד יכול לבוא, ואין צורך להזמין כרטיסים מראש. 4. קבוצות בהתעמלות מכשירים: הפועל ת"א, מכבי קריית אונו, ע.ל.ה רעננה, הפועל ראשל"צ, מכבי ירושלים, באר שבע, הפועל גבעת ברנר, מכבי צפון (קרוב לזכרון יעקב). 5. קבוצות באקרובטיקה: מכבי דן, סנונית מודיעין, רעננה, מזכרת בתיה, אקרוג'ים (לב השרון), אורות חיפה, הפועל חולון. תשובותיי מתייחסות למסלול התחרותי, שהוא הכי רציני וברמה הכי גבוהה. בנוסף על כך ישנם מסלולים נוספים, גם בהתעמלות מכשירים וגם באקרובטיקה, כמו למשל מסלול ליגה, תחרויות לקבוצות עממיות, גביע אגודות ועוד.

תיקון קטן

לאחר שפנו אליי במסר אישי ותיקנו אותי בקשר לקבוצות באקרובטיקה: אורות חיפה אינה קבוצה תחרותית; וכן ישנן גם את הוד השרון

אורה 110

New member
נועה

תודה על התשובה. את תגידי מתי יש תחרויות ואיפה? אני מאוד רוצה לראות תחרות בהתעמלות על מכשירים. ויש לי עוד שאלה חפירה: כתבת שמסלול תחרותי הוא הכי רציני ומה עם מסלול ליגה? זה גם תחרותי לא? ואקרובטיקה לא תחרותי?

למעלה