כמה שאלות שיש לי...

Ne§t£A Gi®L

New member
כמה שאלות שיש לי...../images/Emo108.gif

בקשר לאנוק, שאני חושבת שאולי אתם תדעו להגיד- כי לי...אין מושג. * האם לאנוק היה סרטן? יש תקופה שלמה שלה שהיא הסתובבה רק עם כובעים ובנדנות, ורק לאחר מכן השיער שלה ארך קצת [התוצאה הסופית היא כיום
]. ואם זה לא מספיק, תקופת הכובעים סמוכה מאד לתקופה שהרופא הורה לה לפרוש לגמרי ל3 חודשים תמימים... * האם היה לה משהו עם הסולן של קייס צ'ויס? תמונות שמצאתי הראו שכן...אבל...לא שמעתי על זה כלום... היש פותר לחידותיי?

בקשר לסרטן...

אני לא חושב שהיה לה סרטן, פשוט באותה תקופה שהיא הלכה "רק" עם בנדנות היה לה ממש שיער קיצר וכנראה היא החליטה שזה לא מתאים לה או שסתם בא לה להשים בנדנה, כי יש לי מלא תמונות שהיא עם קצר ובלי בנדנה וזה מאותה תקופה...

Angiepants

New member
בלי להעליב, אבל

היא באמת נראית חולה בתמונה האחרונה...

Ne§t£A Gi®L

New member
יש לי מלא כאלה...../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

וזו בדיוק הסיבה ששאלתי.

Angiepants

New member
זה אפשרי, אבל נראה לי שהיית

יודעת, כאילו, זה חייב להיות באחת הביוגרפיות שלה...

זה מוזר...

אתם חושבים שאנוק לא היתה משתפת אותנו בזה? אפילו לא בשירים שלה? מוזר...

Angiepants

New member
לדעתי הסיכוי שהיה לה סרטן, והיא לא

הודיעה על זה בציבור/כתבה על זה באחד משיריה, הוא קטן מאוד, כי אנוק אחת מהזמרות האלו ששמות חומר פרטי בשירים שלהן, אז לא נראה לי שיש אמת לכל סיפור הסרטן הזה... וחוץ מזה, גם גוון סטפאני מציירת את הגבות שלה, אולי זאת אופנה חדשה...

Torn

New member
אבל היא באמת נראית

חולה בתמונות שלירי הביאה, למה שמישהי תרצה להיראות ככה בכוונה
זה ממש לא מחמיא לה

Angiepants

New member
צודק/ת, אחרי הכל, זאת אישה

עם שיניים מזהב... כל אחד והקטע שלו...

love_asp

New member
"כשאנוק הייתה בת שלוש...

היא 'הלכה מכות' עם חברה שלה בגן-הילדים. אנוק נפלה ושברה את שתי שיניה הקדמיות. מאז יש לה שיני-זהב במקום." זה סיפור שפעם שמעתי באיזה מקום, אני כבר לא זוכר איפה. מה שלא בסדר בסיפור הזה הוא שמי שסיפר אותו, שכח שבין גיל שלוש לבין גיל 28 השיניים מתחלפות.......
מה המקור האמיתי של שיני-הזהב של אלהים?

Angiepants

New member
ואיך שאני שמעתי את הסיפור, יותר

נכון קראתי אותו בראיון איתה לפני איזה 5 שנים, מישהו סובב אותה על הידיים שלו, והוא בטעות דפק את הפרצוף שלה בעמוד... היא הייתה בערך בת 4 ...

חחח אני יודע

התכוונתי שאני בן כי כתבת צודק\ת בהודעה שהגבתי עליה! חחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הסיפורים על השיניים של אנוק...אחחח הדימיון של אנשים...

Angiepants

New member
underLittleJunkie, זאת לא הייתה

בדיחה, באמת קראתי את זה ב"מעריב לנוער" נראה, לפני מלא זמן... זה רק אני או שיפה לה גם עם שיניים מזהב?

למעלה