כמה שאלות של מבקרת חדשה

לינך

New member
כמה שאלות של מבקרת חדשה

1. מתי תשודר העונה השנייה בישראל, והאם בכלל נקנו זכויות השידור שלה? 2. אני אמנם חדשה כאן (אך אוהדת שרופה של הסידרה הזאת), והבנתי שיש ביניכם כאלה שכבר ראו את העונות הבאות. האם הן משתוות מבחינת המתח והעלילה לעונה הראשונה - או שמא קורה להן מה שקורה לסדרות טובות רבות בעונות הבאות (מתקלקלות...) 3. כמה עונות נעשו בארצות הברית עד כה? איך הרייטינג שם? 4. האם הסידרה הזו זכתה באיזה פרס? אודה על התייחסותכם.

קרלוצה

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

1. על השאלה הראשונה עניתי לך כבר
2. כן, אני ראיתי את כל הפרקים ששודרו בארה"ב ועד עכשיו יש עוד 2 עונות בנוסף לראשונה, ב 23/5 משדרים את הפרק האחרון של העונה השלישית כך שרובנו במתח כאן, העונות הבאות גם כן מצוינות ואם תשאלי אותי עונה 2 הכי טובה עד עכשיו, גם עונה שלישית עד עכשיו מצויינת וזאת סדרה שבהחלט לא התקלקלה ועם שחקנים כאלה אין סיכוי שתתקלקל
(אמן
), לכל עונה 22 פרקים. 3. הרייטינג טוב עד כמה שידוע לי אבל אין לי כל כך מושג, זה בפריים טיים של abc כך שזה לא יכול להיות רע.....אבל אם מישהו יודע יותר טוב אני אשמח לשמוע גם 4. אליאס זכו אבל אני לא זוכרת באיזה פרס, אני יודעת שג'ניפר גרנר (סידני) זכתה בשחקנית הכי טובה בסוף העונה הראשונה בגולדן גלובס. וול...זהו
נעים מאוד אני דנה

הרמוני

New member
ברוכה הבאה!!!

אז כמו שדנה אמרה, באמריקה יש עוד פרק אחד לסיום העונה השלישת (אני חושבת שרובנו בפורום ראינו את השנייה והשלישית), לדעתי השנייה פשוט מעולה!! והשלישית גם ממש מצויינת (הסדרה ממש לא הדרדרה) אבל חסרים בה כמה דברים, שדנו עליהם כבר פה אבל אני לא רוצה להרוס לך. ואני מסכימה עם דנה שעם שחקנים כאלה לא נראה לי שהסדרה תדרדר. לגבי הרייטינג היא אמנם לא ב20 הראשונים כי שם נמצאים בדרך כלל דברים שלא צריך לעקוב אחריהם כל שבוע (פוטבול, ספיישלים וכאלה) אבל היא בהחלט מצליחה מאד ויש לה מספיק רייטינג בשביל להשאיר אותה עוד הרבה מאד זמן. ולגבי פרסים, חוץ מגלובוס הזהב של ג'ניפר (על העונה הראשונה) הם זכו גם ב"פיפל'ס צ'ויס" או בעברית בחירת הקהל לסדרה הכי טובה....

לינך

New member
תודה תודה

לצערי הרב, מאיזושהי סיבה, לא מתעדכן כרטיס המסרים שלי ב"תפוז", וגם לא המייל. לכן אני רואה את התגובות רק עכשיו. אני מקווה מאוד שטלעד יתחילו להקרין את הסידרה בהקדם. די יבש בטלוויזיה. אחלה פורום. תודה על התגובות.

Wiccan Scorned

New member
ברוכה הבאה!!!

לא ממזמן הצטרפתי וזה אחלה פורום עם אנשים אחלה!!!

למעלה