חדשה פה האחת
New member
כמה שאלות של מתחילה...../images/Emo5.gif
אז סופסופ אני רוצה להכין מחר את העוגה המצוירת הראשונה...אף פעם לא עבדתי עם בצק סוכר, קראתי המון בשני הפורומים וניסיתי להבין לבד אבל התחלתי להתבלבל...: 1. את הציפוי אני מניחה על העוגה רק לאחר שהתקררה? אפשר למרוח עליה גם נוטלה, למשל או שחייבים להכין פונדנט כדי שהבצק יידבק? 2. איך מונעים "בועות אויר" כשמצפים?לאחר שהנחתי אני צריכה לחכות שיתייבש או שאם זה בצק לא צבוע (שהשארתי לבן) מייד אפשר לצייר עליו? 3. כמה זמן לוקח לטוש להתייבש (מתי אפשר להתחיל לצבוע עם המכחול בפנים)? 4. לא הבנתי אם חובה להוסיף רויאל אייסינג לצבעי הג'ל של וילטון ובמה זה מועיל, בעצם? 4. אם אני רוצה להוסיף לציור כמה צורות בתלת מימד (סרט / לבבות או פרחים מחותכן) -איך מדביקים אותם לבצק? המון תודה וסליחה על הבורות... אני בדרך לסדנאת פיסול, אבל היא תהיה רק עוד חודש ואני כבר חיבת להתחיל..
אז סופסופ אני רוצה להכין מחר את העוגה המצוירת הראשונה...אף פעם לא עבדתי עם בצק סוכר, קראתי המון בשני הפורומים וניסיתי להבין לבד אבל התחלתי להתבלבל...: 1. את הציפוי אני מניחה על העוגה רק לאחר שהתקררה? אפשר למרוח עליה גם נוטלה, למשל או שחייבים להכין פונדנט כדי שהבצק יידבק? 2. איך מונעים "בועות אויר" כשמצפים?לאחר שהנחתי אני צריכה לחכות שיתייבש או שאם זה בצק לא צבוע (שהשארתי לבן) מייד אפשר לצייר עליו? 3. כמה זמן לוקח לטוש להתייבש (מתי אפשר להתחיל לצבוע עם המכחול בפנים)? 4. לא הבנתי אם חובה להוסיף רויאל אייסינג לצבעי הג'ל של וילטון ובמה זה מועיל, בעצם? 4. אם אני רוצה להוסיף לציור כמה צורות בתלת מימד (סרט / לבבות או פרחים מחותכן) -איך מדביקים אותם לבצק? המון תודה וסליחה על הבורות... אני בדרך לסדנאת פיסול, אבל היא תהיה רק עוד חודש ואני כבר חיבת להתחיל..