כמה שאלות של מתחילה

beky1

New member
כמה שאלות של מתחילה

1. כיצד משתמשים בספריי צהעוני (אם יצאתי מתוך הנחה שיש לי עוגה עם כיסוי בצק סוכר עם קונטור של הצורה הרצויה עם עט מתאים..... 2. עם מה כדאי יותר לעבוד בתור התחלה עם צבעי מאכל משחה או אבקה? 3. מה השימוש של משולש ניירוסטה משונן , צבתות לעיצוב וקלף קשיח/גמיש לשוקולד מנירוסטה. תודה מראש על התשובות
 

brownie65

New member
כמה תשובות

1. עבודה עם ספריי צבעוני - אני מניחה שיש הוראות על המיכל עצמו. מנערים, מכוונים למקום שרוצים לצבוע ממרחק-מה ומתיזים תוך תנועה ימינה ושמאלה לפיזור הצבע באופן אחיד. 2. עם אילו צבעים כדאי לעבוד אינה שאלה של רמה, אלא של מטרה. אם מטרתך לצבוע את הבצק ולפסל בבצק הצבוע - השתמשי בצבעי משחה/ג'ל. אבקות מיועדות לאיבוק הפיסול הגמור ולא לצביעתו. 3. משולש נירוסטה משונן מיועד ליצירת דוגמת פסים על קרם. צבתות לעיצוב מיועדות ליצירת גימור מסוגנן מסביב לשולי עוגה, למשטח וכו'. קלף גמיש לשוקולד מנירוסטה - לא השתמשתי אבל אני מניחה שמיועד למריחת שוקולד מומס בתהליך הטמפרור ואולי גם למריחת שוקולד על משטחים גדולים.
 
למעלה