כמה שאלות של מתחילה
1. כיצד משתמשים בספריי צהעוני (אם יצאתי מתוך הנחה שיש לי עוגה עם כיסוי בצק סוכר עם קונטור של הצורה הרצויה עם עט מתאים..... 2. עם מה כדאי יותר לעבוד בתור התחלה עם צבעי מאכל משחה או אבקה? 3. מה השימוש של משולש ניירוסטה משונן , צבתות לעיצוב וקלף קשיח/גמיש לשוקולד מנירוסטה. תודה מראש על התשובות
1. כיצד משתמשים בספריי צהעוני (אם יצאתי מתוך הנחה שיש לי עוגה עם כיסוי בצק סוכר עם קונטור של הצורה הרצויה עם עט מתאים..... 2. עם מה כדאי יותר לעבוד בתור התחלה עם צבעי מאכל משחה או אבקה? 3. מה השימוש של משולש ניירוסטה משונן , צבתות לעיצוב וקלף קשיח/גמיש לשוקולד מנירוסטה. תודה מראש על התשובות