כמה שאלות של פרנויד אמיתי

yuvalfra

New member
כמה שאלות של פרנויד אמיתי

אני בתקופת הרצה עם טייפון (155 ק"מ) ורציתי לשאול כמה שאלות היות ואני קצת דואג...בתקופת ההרצה אני אמור ליסוע בלי מצערת מלאה, עד 50 קמ"ש, ממש לרחם על המנוע (לאט בעליות, בלי פתיחות מהירות וכו'), אני מציית להוראות האלו בקפדנות, אבל היו כמה פשלות. למשל, בטעות נסעתי 60 קמ"ש בכביש פתוח 3-4 שניות ומיד הנמכתי מהירות. עוד פעם-פעמיים קרה לי שהגעתי לכמה קמ"ש מעל 50 (נגיד עד 55) ומיד הנמכתי מהירות. בנוסף לזה, התנעתי את הטייפון וחבר שהיה לידי בלי שהסתכלתי סובב את המצערת באגרסיביות ומיד העפתי אותו (נגיד מצערת כמעט מלאה או אפילו מלאה לשניה) האם יתכן שנגרם איזשהו נזק או שאפקטיביות ההרצה נפגמה בשל המקרים הבודדים האלו שמסתכמים בפחות מ-10 שניות של חריגה? עוד שאלה של "האם יש נזק": קרו 2-3 פעמים ששכחתי להוריד את המנעול דיסק וניסיתי להזיז את הקטנוע, אחרי נסיון או שניים נזכרתי והורדתי את המנעול, האם זה גרם לנזק? תודה

כנס רגע

אל תיתאג אחי לא יקרה כלום לקטנוע אתה מדבר על שניות ולא על שעות אין לך מה לפחד סע ותהנה...

Moo Moo

New member
מה אתה מ-ט-ו-ר-ף../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נסעת 60 בהרצה למשך 4 שניות! יא אדיוט! אינפנטיל! סביר להניח שתצטרך לעשות מנוע עליון חדש בסוף ההרצה (אולי עכשיו דבר אם המוסך). ואחרי שהדאגתי אותך קצת, אני יפחפח קצת, הרשה לי: פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זהו סיימתי, עכשיו רציני, אין לך שום סיבה לדאוג, אפילו יש כאלה שעושים את ההרצה על 60 קמ"ש, ומידי פעם בהרצה מומלץ לפתוח מצערת מלאה ל20 שניות חצי דקה ככה, למה לא יודע, פשוט מומלץ, כמו כן, מידי פעם תשחק עם המצערת, למה שוב, לא יודע ככה רשום בספר של הטייפון. קיצר לא לדאוג לגבי ה60 קמ"ש, לגבי המנעול דיסק זה כבר משהו אחר, יכול להיווצר נזק, אבל אין לו ממש מבין בנושא הזה אז אני ישתוק.

Moo Moo

New member
שמחתי להבהיל ../images/Emo129.gif

לגבי המנעול דיסק, אתה רואה נזקים פיזיים? סיריטות?

ixmix

New member
גומיה לשיער על הכידון.

גומיה לשיער על הכידון בזמן שאתה נועל את מנעול הדיסק. פותח המנעול
הגומיה עוברת להתלבש עליו. כך לא תשכח. נזקים אפשריים כששוכחים - דיסק חדש (ורפידות), סיפור לא זול ומרגיז.

yuvalfra

New member
רעיון מצוין

אני כבר הולך לארון של האחות לגנוב אחד, תודה על הרעיון

yuvalfra

New member
כלום

העפתי מבט חפוז על הדיסק והוא נראה מצוחצח מתמיד.

harabecw

New member
יכול להיות אבל...

תעמיד את הקטנוע על ג'ק אמצע או משהו, סובב גלגל וודא שאין עיוותים בדיסק.

למעלה