כמה שאלות שממש ממש חשובות לי....

talkk

New member
כמה שאלות שממש ממש חשובות לי....

אוקיי, כפי שאתם יודעים, אני רוכבת 2 פעמים בשבוע. אל תחשבו שזה מתוך בחירה, זה כי המדריך שלי עובד רק 2 פעמים בשבוע...
עכשיו דיברתי עם אמא שלי ואמרתי לה שאני ממש רוצה לרכב יותר נגיד בימי ראשון ושלישי אני יכולה לבוא לשם. השאלות שלי: 1. כשאתם באים לחווה לרכב, זה תמיד עם מדריך? 2. נותנים לכם לרכב גם ללא מדריך, אלא סתם כשיש מישהו בחווה, אבל הוא לא מדריך אתכם ספיציפית, אלא נמצא שם ויכול להשגיח באופן כללי? עוד כמה שאלות לגבי סוס פרטי משלי (כבר שאלתי בעבר): 1. אני יכולה לבוא לחווה בעיקרון כל יום, לפעמים 6 ולפעמים 7. כמה זמן צריך להשקיע לסוס ביום (ניקוי,רכיבה,טיפול וכו')? 2. אם נגיד יום אחד אני לא אבוא לחווה, באופן חד פעמי, אז זה נורא? 3. כשאתם יוצאים לחופשה, מי מטפל לכם בסוס (מיועד למי שיש לו סוס פרטי)? תודה על התשובות
טל

../images/Emo4.gif למה אני שונאת אותך?!

חח, רעה! ואני מתלוננת על פעם אחת בשבוע!!! 1. כשיש לי שיעור אז כן זה רק עם מדריך (קירור וחימום לא מחייב מדריך). 2. לפעמים במסגרת ההתנדבות אני יכולה לעלות על אחד הסוסים ולרכב טיפה בלי מדריך אבל לא ממש רכיבה. 1. תלוי מה החווה מוכנה לעשות בשבלך. כעיקרון הם אמורים להאכיל לך את הסוס. את יכולה להגיע להסכם שינקו לך גם את התא ות'סוס מה שנותן לך הרבה חופש. אבל עדין מומלץ לך להגיע לפחות 5 פעמים בשבוע. 2. אם תודיעי למישהו ותדאגי שהסוס יטופל אני לא רואה למה זה יהיה נורא. 3. בדרך כלל צוות החווה, או שאנשים מבקשים מחבר שמכיר את הסוס ויודע איך לטפל ולרכב\לעשות לונג'.

Juli kleo rullz

New member
תשובות...../images/Emo15.gif

א. למה את לא יכולה לרכב פעמיים עם המדריך הקבוע שלך ופעם אחת עם מדריך אחר?! מה זה משנה....???? זה לא כזה נורא לרכב עם שני מדריכים שונים! להיפך יש מצבים שזה אפילו יותר טוב! ועכשיו התשובות!: 1.לא... אני רוכבת שלוש פעמים בשבוע... פעם אחת יש לי שיעור עם המדריכה שלי ופעמיים אני עובדת לבד... 2.כן... עניתי כבר בתשובה הקודמת... חחח 1.תראי... זה תלוי... אם הסוס רק שלך ואין לך חצי פנסיון אז אין מה לעשות את תצטרכי לבוא כל יום לרכב או לטפל (ביום חופש) אבל אם יש לך חצי פנסיון אז 3 פעמים את באה לרכב ולטפל... ופעם בשבועיים את באה לטפל בשבת... 2.לא.... את פשוט צריכה לדאוג שמישהו יטפל בסוס שלך 3.או העובדים של החווה או חברים שלי שאני מבקשת מהם...

טוי בוי

New member
הבר הבר הבר הבר...../images/Emo60.gif

אני בחווה פעמים בשבוע לפי העבודה ואם סוס עובד אני רוכבת ושיעור יש לי פעמיים בשבוע. בקשר לסוס קחי חצי פנסיון תבואי 3 ימים לרכב 2 ימים שיעור יום ללא שיעור.........

talkk

New member
תודה! אפשר חוות דעת נוספת?

עוד אנשים יכולים לענות לי? טל

אמממ..

1. כשאתם באים לחווה לרכב, זה תמיד עם מדריך? כן תמיד. 2. נותנים לכם לרכב גם ללא מדריך, אלא סתם כשיש מישהו בחווה, אבל הוא לא מדריך אתכם ספיציפית, אלא נמצא שם ויכול להשגיח באופן כללי? בעיקרון אם המנז' היה קרוב לחווה אולי זה היה אפשרי אבל בגלל שהוא לא אז לא.

היי ענקית שלי...חחח

שאני באה לחווה אני רוכבת עם אותו מדריך...אבל לדעתי זה טוב לרכב מידי פעם עם מדריך אחר כי כל מדריך יכול לתרום ולהוסיף מהידע שלו... בגלל שהמגרש לא ליד האורווה אז רוכבים רק שהמדריך איתי במגרש (מנז') בשביל להשקיע בסוס אי אפשר לתת זמן מוגדר להשקיע בשעות....כי רכיבה זה לפי מה שאת מרגישה צורך...וטיפול לכל אחד זה לוקח זמן שונה תלוי במיומנות ובזמן שאת רוצה להשקיע נגיד אם את באה רק לרחוץ להבריש לנקות או שאת רוצה לבלות איתו גם זמן איכות... לדעתי לכל סוס מגיע יום חופש שיעשה מה שבא לו אז אם יהיה מישהו שידאג לו לאוכל ... וכעיקרון אם הסוס נמצא בפנסיון אמורים להיות שם עובדי אורווה שיטפלו בסוס... מקווה שעזרתי ולא בלבלתי תשכל :)

פפ אני עונה...

1.) אני באה לחווה 5 פעמים בשבוע ומתוכם אני רוכבת 4 פעמים, בדר"כ יש לי 2 אימוני קפיצות עם מאמן ובפעמיים האחרות אני רוכבת לבד.. אבל אם יש תחרות אז בעצם יוצא מצב שאני רוכבת 3 פעמים עם המאמן שלי... 2.) עניתי על זה בשאלה הראשונה... בקשר לסוס פרטי אז.. 1.) צריכים להשקיע כמה שעות טובות, אני בדר"כ נמצאת בחווה 4 ולפעמים 5 שעות... 2.) אממ זה לא נורא אם לא תבואי יום חד פעמי.. את יכולה לבקש מילד אחד שאני מכירה או מדריך או מישהו בחווה שיוציא תסוס נגיד לאיזה 5-10 דקות הליכה.. העיקר שהוא יצא קצת מהתא ולא יעמוד כל היום כיזה באמת לא טוב.. או שנגיד ישחררו לך תסוס במגרש... ולא חייבים להבריש.. 3.) פפפ זה קצת בעייה.. את יכולה נגיד לשלם למדריך שלך שיוציא תסוס כל יום וירכב עליו או שמישהו אחר בחווה יעשה לו לונז'ים ותשלמי לו או שהוא יעשה בחינם.. בעיקרון אם יקרה לי כזה דבר יש לי חצי פנסיון על הסוס שהוא רוכב רק יומיים אבל אני משערת שהוא לא יוכל לבוא במקומי כי הוא עובד בחווה אחרת.. אז אני פשוט ישלם למאמן שלי שיוציא וירכב עליו.. ד"א תמונה של אפולו היום מתפלששששש איזה בובייייי!! יש לי עוד פול תמונות שלו רץ ומתחרפן!!!

למעלה