כמה שאלות שמציקות לי

• פותח הנושא kot4
  • פורסם בתאריך

kot4

New member
כמה שאלות שמציקות לי

מאוד אהבתי את הפרק הזה ואני מאוד מסכימה שסופסוף הסדרה קצת חזרה לעצמה... מקווה שזו טעימה ממה שיהיה בעונה החמישית כי הרבה פרקים בעונה הזו היו יבשים מדיי לטעמי...
לגבי העלילה המתרחשת בספר של אייזק:
1. אם העבר של כל הדמויות שונה, למה הוק ללא יד? הרי הוא לא פגש את הדארק וואן מעולם....
(אחלה משחק של השחקן שמשחק את הוק! הדמות המתנצלת שאותה שיחק אדירה!)
2. לא הבנתי את ההסבר לכך שאמה זוכרת הכל? ולמה שרמפל יבקש את זה מהסופר? הרי היא יכולה לשבור את הסיפור....
3. אם כבר אמה, אם סנואו וצ'רמינג לא נשואים באושר, איך היא בדיוק חיה? הרי היא תוצר של אהבת אמת והזוג בספר החדש- אהבת אמת רחוקה מהם והלאה....

בטח יעלו לי עוד שאלות... בנתיים זהו :)

אביטל186

New member
אהלן!

תראי חלק מהשאלות שלך הםשל כל העולם בערך.. ננסה לענות קצת:
1.מטרת הסופר היא ליצור ייקום אלטרנטיבי, לא לשחזר את הסיפור מחדש, ולשנות את העבר. את זה אא לעשות. הוא רק משנה
את העתיד.
לכן הוא לוקח את אותם אנשים ומעביר אותם מסע\סיפור מחודש.
לכן הוק עדיין בלי יד (גם אני חשבתי שהוא יהיה עם..)
אמה קיימת מעצם היותה חיה, ולכן הסופר ניסה להוציא אותה מהתמונה, והיא תקועה על מגדל.
2. בסיפור הזה אמה ללא כוחות קסם, היא לא המושיעה, אבל זוכרת הכל. למה?ככה הסופר כתב.
וזה הסיפור כיסוי שלה, שהיא נחשבה משוגעת\מטורפת. כי היא ידעה את האמת ולכן נשמעה לא הגיונית.
הנרי נכנס לסוף הסיפור. לא ראינו מה קרה בהתחלה. אני מניחה של אחד מצא את עצמו בתפקיד החדש, עם ה"זיכרונות" או הידע על עצמו שהסופר כתב להם, ואמה קלטה מה הולך. ואז זרקו אותה למגדל לכמה שנים\תקופה עד שהנרי הופיע.
אה, והיא לא יכולה לשבור את הסיפור. היא לא הסיביאר כאן
3. אותו הסבר מסעיפים קודמים. זה הכל אשליה, לא שחזור של העבר . אמה קימת וזהו, בתפקיד חדש.
&nbsp
מוזמנת לשאול עוד מה שבא לך..

השחקן של הוק מעולה

קצת מתבזבז רוב הזמן וחבל.
&nbsp
על שאר השאלות, כמו שהמנהלת אמרה, העולם של הספר
לא אמיתי אז יש דברים שנשארים כמו שהם, רק עם זכרונות אחרים, קצת בעייתי, אבל שיהיה.

והזיכרונות של אמה...

אולי אי אפשר לגרום למושיעה לשכוח
ואולי זה חלק מהסוף הרע לטובים
להשאיר אותה ככה שתצא מדעתה.

ואם היא לא הייתה זוכרת, היה לוקח להנרי עוד הפעם עונה לשכנע אותה, ויש רק שני פרקים

אביטל186

New member
חחח גדול! אמה אכן קשה.. יותר מרגינה בקטע הזה.

בכוונה השאירו לה את הזיכרונות זה מה שהיא אמרה, זה יעני "העונש" שלה מהזוג המדופלם...

באמת? איזה זוג?

כבר שכחתי מה אמרו, אולי הייתי עסוק בלהתרשם מהשיער שלה

&nbsp
איפה יוג'ין שיגזור לה אותו

אביטל186

New member
חחח אולי לא ממש חור בהשכלה.. נראה יפה אולי אפילו אצפה בזה

בשעות קשות..:)

למעלה