כמה שאלות.1] האם הוספת ביצים לתערובת בשר טחון

gafal1

New member
כמה שאלות.1] האם הוספת ביצים לתערובת בשר טחון

עושה אותן קשות יותר או להיפך האם צריך רק לשים את החלמונים? 2] האם נכון לטגן דגי בקלה קפואים[ אלה בלי הראש שמוכרים בסופרים] בעודם קפואים? כמו שראינו אתמול בתכנית , שף בהפתעה מה הדרך הטובה לטגן דגים מהסוג הזה?
 

פוקסי99

New member
ביצים וקציצות

אתמול הכנתי כמות גדולה של קציצות מבשר בקר טחון והוספתי ביצים שלמות הקציצות יצאו נהדרות רכות ולא מתפרקות מניסיון שלי בטיגון דגים אני תמיד מקפיד להפשיר את הדגים עד לטמפרטורת החדר אבל נראה שהבחור משתמש בשיטה שאני מטגן ג'פס אני מקפיא את מקלות הג'פס וזורק לשמן כאשר הם קפואים ואז המעטפת של מקל הג'פס מתקבלת קריספית והבפנים רך וטעים נראה שבשיטה הזאת הוא מקבל את מעטפת הדק קריספית והבשר בפנים רך אני אנסה בקרוב ואספר לכם מה יצא שבת שלום פוקסי
 

אילנית12

New member
פוקסי כנס,לפני יומיים ביקשת

עזרה בקשר למתכונים,הסברתי לך ושמתי גם קישור עם כול המתכונים שלך זה נמצא בדף מספר2
 
בשר לקציצות

אצלי בפריזר חבילות בשר טחון מוקפא. כולל כל הטבלינים והביצים..(זה החידוש) כשצריך ..מפשיר במיקרו ןמתגן..מקפיד לעטוף בפרורי לחם לפני הטיגון... צ'י
 
למעלה