כמה שאלות

Sith Master

New member
כמה שאלות../images/Emo108.gif

בקשר לפסטיבל הקומיקס: 1. זה בסינמטק נכון? 2. לאלה שהיו שנים קודמות- מה הסיכויים שאני אמצא דברים מעבא לקומיקס בעיקר דברים כמו action figures? 3. האם עולה כסף להיכנס למתחם וההרצאות חינם? או שהכניסה חינם וכל הרצאה עולה כסף? אולי שניהם עולים? 4. כמה זה יעלה? 5. איך משיגים הנחות (עיתונים וכאלה) סורי על כל כך הרבה דרישות למרות שזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אבל תודה

chatenoire

New member
תשובות

1. אמת, סינמטק תל אביב, 19-21 באוגוסט. 2. אם זכרוני אינו מטעני, בשנה שעברה היו בעיקר פוסטרים ודברים בסגנון; Action Figures לא ראיתי, ולא סביר שיהיו, אבל תמיד כדאי לקוות (ולטוס לפריז, יש שם חלונות ראווה מרהיבים מלאים בפסלי-אספנים שיעלו ריר בפיו של כל חובב קומיקס). 3. הכניסה לאזור - הכולל דוכני קומיקס, החלפה, הנאה, שעשוע ומפגש בין חובבי קומיקס ואנשים שמחפשי אמנים (אנחנו בקומיקום) - היא חינם-אין-כסף, אבל ההרצאות, הסרטים, הפרקים, הסדנאות ומה-לא כולם בתשלום. לפני כמה ימים פורסמה הודעה מפורטת בידי Green Lantern, מנהל הפורום, שכללה את לוח הארועים והמחירים של הכל. חפש קצת אחורה. 4. כבר עניתי. 5. לא ידוע לי על הנחות (לעומת הנחות בכנס אייקון בסוכות, אבל אין שום קשר). שוב, תבדוק בהודעה של המנהל. נראה אותך שם, אני מניחה.

למעלה