כמה שאלות..

dhara

New member
כמה שאלות.. ../images/Emo140.gif

היי לכן
שתי קושיות (אם כבר פסח..) של חדשה בתחום: 1) שמעתי שמועה שאם שמים לק כל הזמן הציפורניים מצהיבות (מדברת על ציפורניים אמיתיות לא בנייה כמובן) -- האם זה נכון? ואם כן, איך מונעים את זה?? 2) החלק הלבן שבקצה הציפורן הפך להיות אצלי קצת ורוד-שקוף וזה מכוער -- מי יודעת איך מחזירים לו את הלובן הטבעי הזה? זה באמת קשור לאכילת מוצרי חלב עם הרבה סידן או שזו המצאה?? שיהיה לכולן חג שמח
נ.ב. נכון קיטרתי פה שזרקתי את כל הלקים שלי בטעות לפח? אז מצאתי אותם במגירה ויצאתי
-- סוף טוב הכל טוב!

נופ ר

New member
מצטרפת לשאלה השנייה

ועונה על הראשונה- אני בשעה מאוחרת זאת של הלילה לא זוכרת במדויק אבל היה בפורום מאמר מאחד האתרים נראה לי וואי נט, ובמאמר הזה היה רשום שבלק יש חומר שחודר לציפורן ובגלל זה הציפורן מצהיבה. מונעים את זה על ידי בייס קואט או סתם לק שקוף רגיל שחוצץ בין הציפורן ללק. אם הציפורניים שלך כבר צהובות, שיוף פני הציפורן עם באפר יעזור להבהיר אותן מעט... עד שיגדלו לגבי השאלה השניה קצה הציפורן שלי לבנה, אבל ממש רק הקצה, פס לבן דק, ואז יש שקוף עד הבשר. מה זה הדבר הזה? זה ככה כבר כמה שנים וזה קורה לי בעיקר כשהידיים במגע מתמשך עם מים, והשקוף הזה נעלם אחרי המון המון זמן... האם ייתכן שהציפורן שלי סופגת מים?? הזוי...

RUTHIE1

New member
מחזק של סאלי הנסן - HARD AS NAILS

והציפורניים (לפחות שלי
) כבר לא צהובות אחרי שאני מסירה את הלק... ואגב, אני מאלה שממש לא צריכות מחזק (סליחה מכל המקנאות...) - שלי קשות קשות...

dhara

New member
איפה אפשר להשיג?

את שמה אותו לפני שאת שמה את הלק?

למעלה