כמה שאלות

AngelicPaige

New member
כמה שאלות ../images/Emo54.gif

1. מה שם הלהקה שאח של רוברט הקים? 2. מה שמו של השותף של סטפן? 3. מה טווח הקול של שרון? 4. איפה שרון ורוברט נפגשו? 5. מה החיות האהובות על הלהקה? חלק מהתשובות ידעתי אבל אני כבר לא זוכרת, וכשחיפשתי באינטרנט לא מצאתי את מה שרציתי, אז אם תוכלו לעזור זה יהיה נהדר ^^ תודה.

A t a s h i

New member
וול, ממה שאני יודעת -

אח של רוברט הקים את הלהקה Delain, שהיא להקה מעולה, חח, ואני אישית ממליצה עליהם. ^^ בקשר לטווח הקול של שארון - אני לא יודעת בוודאות, אבל זכור לי שקראתי איפשהו בעבר שיש לה מנעד של כשתי אוקטבות, מ-B3 (הסי שמתחת לדו האמצעי) עד בערך C6 (הדו שנמצא שתי אוקטבות מעל האמצעי). אני לא זוכרת איפה קראתי את זה, כך שאני לא בטוחה בכלל שזה אמין, אבל זה מה שאני זוכרת שקראתי... שהתלהבתי שאני מגיעה יותר נמוך ממנה, חע. XD והשאר לצערי אני לא יודעת. :X

A t a s h i

New member
שם? סופראן/מצו/אלט כאילו? :X

סופראן, אני כמעט בטוחה. שזה סוג הקול שלה כאילו. ואם לא - אז אין לי מושג על איזה שם אתה מדבר, מצטערת. :X

הממ..

אין לי מושג על איזה שותף של סטפאן מדובר
.. שרון ורוברט נפגשו, אם אני לא טועה, כששרון שרה עם הלהקת קאברים שלה, ואחרי ההופעה רוברט ניגש אליה וביקר את השירה שלה והראה לי שהיא עושה הכל לא נכון
.. המממ בקשר לחיות.. נראה לי ששרון אמרה שהחיות האהובות עליה זה חתולים. *אל תתפסו אותי במילה*.. בכל מקרה, לשרון ורוברט יש 2 חתולים: haplo ו- Lola בקשר לשאר חברי הלהקה-אין לי שמץ של מושג. מקווה שעזרתי

AngelicPaige

New member
די ^^ ../images/Emo54.gif

נראה לי השותפה שהם מתכוונים זאת אשתו או החברה שלו. ונראה לי אני צריכה את שם המקום (או שם הלהקה) שבו שרון ורוברט נפגשו. אני פשוט פותרת תשבץ WT בפאנזין החדש שהגיע לי היום ויש פרסים, אז לכן אני צריכה את המידע ^^

אין בעד מה

באמת אבל אין בעד מה
אני לא מצליח למצוא את זה בינתיים. מצטער. אני אמשיך לחפש!

למעלה