כמה שאלות

כמה שאלות ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

את/ה הולכ/ת לחווה בחופש?
את/ה הולכ/ת למחנה רכיבה בחופש, איפה?
האם מתקיימים קורסים וכו' בחוותכם בחופש?
שיעורי הרכיבה שלכם מתקיימים גם בחופש?
את/ה נפגש/ת עם מישהו מהפורום בקיץ, עם מי?
את/ה בא/ה לתחרות בתל מונד?
את/ה בעד האירוח של רותי שדמות בפורום?

כולם להתעלם מה-

שאלה על האירוח פיצי ואני נארגן סקר מסודר בעיניין ועכשיו לתשובותיי ברור שאני הולכת בחופש כל יום,כל היום אני לא נוסעת לקורס או משהו כי אני מעדיפה לבלות בחווה ולרכב על הסוסה שלי כמה שיותר כן כן כן דיברתי כבר עם דרור שי שי ודורון אבל עוד אין משהו מאורגן.... אני כנראה נוסעת לשי לילו בשבועות הקרובים (חחח) לחא לא להגיב

Shai Felton

New member
../images/Emo12.gifטוב לדעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

תשובות ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

את/ה הולכ/ת לחווה בחופש? בוודאי! את/ה הולכ/ת למחנה רכיבה בחופש, איפה? כן, בחווה ביוטבתה ואולי גם אצל רותי. האם מתקיימים קורסים וכו' בחוותכם בחופש? כן שיעורי הרכיבה שלכם מתקיימים גם בחופש? כן את/ה נפגש/ת עם מישהו מהפורום בקיץ, עם מי? אולי, יכול להיות שעם רעות (ביוטיהיפה) את/ה בא/ה לתחרות בתל מונד? מייבי

Shai Felton

New member
../images/Emo178.gif

את/ה הולכ/ת לחווה בחופש? - כן ברור!
את/ה הולכ/ת למחנה רכיבה בחופש, איפה? - לא!
האם מתקיימים קורסים וכו' בחוותכם בחופש? - לא ממש
שיעורי הרכיבה שלכם מתקיימים גם בחופש? כן...
את/ה נפגש/ת עם מישהו מהפורום בקיץ, עם מי? רוב הסיכויים שכן...
את/ה בא/ה לתחרות בתל מונד? לא

תשובות....

הולכת בחופש לחווה- כן כשיש לי זמן מחנה רכיבה- רוב הסיכויים שכן קורסים בחווה שלנו- לא שידוע לי שיעורי רכיבה בחופש- אין.. נפגשת- כן בתחרות בתל מונד.. עד כמה שידוע לי רק עם רעות (ביוטי) אם יש כאן עוד מישהו שהולך שיודיע לי... באה לתחרות בתל מונד- דההה

תשובות...

1. ברור שאני הולכת לחווה בחופש! 2. לא אני לא הולכת למחנה רכיבה כי אי צריכה לקחת את כל החופש כדי להתכונן לתחרויות דרסז'.. 3. מתקיימים קורסים בחווה שלי אבל אני לא משתתפת... 4. השיעורי רכיבה בחופש אצלינו מתקיימים כרגיל. 5. כן אני נפגשת עם: יאיר, חמוטל, צאלה וכל מי שיבוא לתחרות בתל מונד.. 6. כן אני באה לתחרות בתל מונד ואני משתתפת..

התשובות שלי

האם את הולכת לחווה בחופש?? ברור!!! ואני יהיה גם בחווה בצפון את הולכת למחנה רכיבה בחופש? ברור שאני הולכת למחנה רכיבה אחד אצל רותי בפראן ואני הולכת לעוד אחד בצפון לא יודעת ביוק עכשיו פרטים האם מתקיימים אצלכם בחווה קורסים ?? כן מתקיימים אצלנו בחווה קורסים האם יש אצלכם בחווה שיעורי רכיבה בחופש?? לא אין אצלנו שיעורי רכיבה בחופש את נפגשת אם מישהו מהפורום במהלך החופש? כן אני נפגשת אם ביוטיהיפה בתחרות בתל מונד ואני כנראה נפגשת אם פיצי נטע ורעות (סוסה פראית) האם את באה לתחרות בתל מונד כן אני מתחרה וביום ראשון (היום) רותי תיכנס ממני לתוך הפורום .. :)

תאיר....

זה לא רשמי שהיא תיכנס.. אוליי.. ולדעתי כדאי שהיא תיכנס כמשתמש חדש או כאורחת למה זה דיי מבלבל כשזה מהמשתמש שלך..אבל נראה כבר...

טוי בוי

New member
אני היתי עכגשיו בחווה!!!../images/Emo60.gif

אני יום כן יום לא עד שיתחילו הקיטנות ואז אני היה צריכה להיות כל יום לעזור וגם היה לי בעוד שבוע חצי פנסיון!!!
היום היתי מ-7 וחצי בבוקר עד 11 וחצי...בחווה...
אני בחווה כל החופש...
ארצלינו יש מבחני שלב אולי בחופש..,יש קיטנה של אנשים מחוץ לחווה שלא יודעים לרכב ויש קיטנה של החווה של הילדים שרוכבים פה...
כן היו לי שיעוים כל החופש ואפילו יותר כי אניי יעבוד כפול..
אני אולי יפגוש הבנות שרוכבות מפה ברשפון..
לא אבל ההורים שלי נורא רוצים ללכת...אז אולי כן מי בא?!
אני בעד לארח כל אחד כי זה לא משנה לי....

אני אהיה בתל מונד..

ואני מתחרה במקצי אינגליש של היום הראשון של התחרות.. השעות של המקצים שלי הם- 17.00 ו-18.00.. אז תבואי יהיו מלא אנשים מהפורום ויהיה סבבה

../images/Emo176.gif../images/Emo3.gif תשובווות ../images/Emo13.gif...

את/ה הולכ/ת לחווה בחופש? כן..... את/ה הולכ/ת למחנה רכיבה בחופש, איפה? לא, אני רוצה להמשיך להתאמן לרכב על הסוס שלי בחופש בשביל להיות מוכנה לעונה הבאה.. למרות שרציתי לנסוע עם שי לעמק זוהר... אבל ההורים שלי לא מסכימים.. האם מתקיימים קורסים וכו' בחוותכם בחופש? כן, יש קייטנה עד כיתה ו'... יש 2 מחזורים כל אחד של 17-18 יום! שיעורי הרכיבה שלכם מתקיימים גם בחופש? כן, זה מתקיים קבוע... את/ה נפגש/ת עם מישהו מהפורום בקיץ, עם מי? אני כנראה נפגשת עם סתיו, שי, נופר, דורון ואולי גם שי השנייה... ואולי גם עם רעות (סוסה פראית)..
את/ה בא/ה לתחרות בתל מונד? לא את/ה בעד האירוח של רותי שדמות בפורום? לא עונה כי סתיו ביקשה לא לענות! בתמונה מרקוס פוקס!!!

GrEeNwOmAn

New member
כמה תשובות.../images/Emo179.gif

כן. כן, בחווה. כן. כן. כן, אני רוצה עם, סתיו, שי, שי, דרור, 7.

אני........./images/Emo110.gif

כן בטח,כנראה היום
לא
כן,יש קייטנה בחווה
כן בטח
כןןןןןןןןןן,אני נפגשת עם דורוני ביום חמישי ושבת השבוע וגם עם דרורי אני אפגש ושם שי טלמור ועם מי שירצה אהה וכנראה גם עם תאיר (פעם שנייה)..!
אולי
סתיו ביקשה לא להגיב אז אני לא מגיבה

עכשיו תורי../images/Emo80.gif

אני הולכת לחווה בחופש, ברור!!! אני לא הולכת למחנה רכיבה יש קיטנה בחווה אבל חוץ מזה אני לא ממש יודעת על משהו שיעורי הרכיבה מתקימיים גם בחופש!!! וטוב שכך!!! לא יודעת אולי! לא אני לא באה! כן, תמיד!

../images/Emo58.gifתשובותי *ראה הוזהרת!!!*

בודאי! מהבוקר...!!!!
לא, אני הולכת לקורס בחווה שלנו.
כן.
כן.
בטח!!! אם כל מי שאני יכולה! חמוטל, תאיר ויאיר, הזהרו... אני מתכוונת להגיע לאילת החופש!
איזה תחרות?
מי זאת רותי שדמות??? יאיר, צור קשר.

GrEeNwOmAn

New member
לדעתי...

הבאנו כבר רוכבי דראסז' מוכרים, בואו נביא רוכב קפיצות. וסילי, אורי בורשטיין ועוד... ואם לא, אז חגית ניצני.

למעלה