כמה שאלות

QueenCryBaby

New member
כמה שאלות ../images/Emo6.gif

קראתי באחת מההודעות הנבחרות או מה שזה לא היה, משהו עם חריטות על דיסקים ו AA ואנערף, ולא הבנתי כלום.
מישהי רוצה להסביר לי?
אפילו בכלליות, מה זה AA בכלל. XD

את מתכוונת לארגוס אפוקרפקס?

את יכולה לשלוח לי לינק לאותה הודעה, ואז אני אוכל להסביר לך

אוקיי אז ככה

AA זה בדרך כלל קיצור לארגוס אפוקרפקס אפוקרפקס משמעותה – משהו חבוי, סוד שמור. ארגוס – היה ענק מיתולוגי. ארגוס אפוקרפקס משמעותו.. באופן מאוד יבש -הענק הנסתר, או הסוד הענק הנסתר שזה יזה משפט ש-30 תמיד כותבים על הדיסקים שלהם FIND THE ARGUS APOCRAPHEX שזה מתייחס בעצם לאיזשהי סוד, משמעות חבוייה שתעזור לך להבין את העולם של הלהקה, אני חושבת שאין איזה תשובה קונקרטית, אלא את צריכה למצוא בעצמך את התשובה ללמה הלהקה כל כך מושכת אותך.. ובנוגע לשאר ההודעה - בדיסק השני ABL הלהקה כתבה איזה בר קוד מוזר כזה, לכל דיסק בר קוד אחר , אם תחפשי אותו בגוגל תמצאי איזה קישור למשהו מוזר - דיסק, ספר, סתם איזה אתר עם מידע על.. לא יודעת מה. חלק זה באמת כניראה המלצות שלהם, אתרים שהם רוצים שנסתכל בהם שיאירו את עינינו.. כי הלהקה הזאת היא דיי אקטיבית בכל מה שקשור לאיכות הסביבה ודברים כאלה - גם בקליפ של ABL היו תמונות מהירות ביותר של כל מיני חזירים שחוטים ובלה.. ויש להם גם את האתר ABL.ORG שמוקדש כולו למודעות להתחממות הגלובלית, איכות הסביבה ובע"ח פה ושם

NoAmItA ChAn

New member
שאלה קטנה

בקישור שהיא צירפה, את כתבת באחת ההודעות: עם זה המית'רה ואם זה הגיטרות שלו פיתגורס וארטמיס- שגם עליהם מצוייר מן כמו היפוגריף כזה או וואטאבר. את רוצה להגיד לי שלגיטרות שלו קוראים פיתגורס וארטמיס? השחורה והלבנה, אלה עם ההיפוגריף? ואם כן, מי מהן זו מי? ואם זה נכון ואני לא מתבלבלת, אז זה צירוף מקרים הזוי - לגיטרה הקלאסית שלי קראתי ארטמיס XDDDDDDDDDDD

וואי אני תמיד מתבלבלת בין שתיהן

נראה לי שהלבנה זה פיתגורס.. אבל אני לא בטוחה

RenanaD

New member
הגיטרה הקבועה שלו זו ארתמיס, הוא ניגן איתה

בכל הופעה עד היום. אז זו הלבנה, לא? באחת ההופעות האחרונות הוא הוציא את פיתגורס השחורה לסיבוב. (ותודה לדיאנה
)

RenanaD

New member
תסתכלי בתמונות מכל ההופעות בשנים האחרונות

אם הוא ניגן בעיקר בגיטרה הלבנה - זו ארתמיס. אם בשחורה - אז זאת. לא בטוחה שאני זוכרת איזו מהן, אבל משום מה יש לי תמונה בראש של הלבנה. לא משנה. הקבועה שלו זו ארתמיס, השניה זו פיתגורס, ותמיד קחי בחשבון שוויקיפדיה לא מדויקת בשיט
וכן, מגניב שגם לשלך קראת ככה במקרה!

למעלה