כמה שאלות

EMAEMA

New member
כמה שאלות../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

1. אני רוצה להכין דמות היום לעוגה ליום שני - האם זה אפשרי ?? איפה לאכסן את הדמות?? והאם אני זקוקה לcmc בשביל זה ? ( כי אין לי
- זו דמות לא גדולה במיוחד ) ,ואיך אני מדביקה את הדמות אחרי שהיא התייבשה לעוגה ?? האם אני זקוקה לרויאל בשביל זה או רק מים??? 2. יש למשיהי כאן הוראות איך מכינים דמות של ילד ( אני זקוקה רק לפלג הגוף העליון ) 3. מה העובי של השיכבה של קרם שאני צריכה לשים מעל העוגה? והם כל סוג של קרם יהיה יעיל למשימה הזו ? אני רוצה להכין קרם ממרגרינה וקקאו .... אני ממש אודה לתשובותיכן !!!!!!!!!

טלי 234

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

לא מומחית - אבל כמה תשובות מהנסיון שלי
1. אפשרי - אני הכנתי את הדמות שבוע מראש, ויש לי גם דובי שכבר חודש מחכה שאיזו עוגה תמצא אותו... לגבי האפסון - הבנתי שהסכנה העיקרית היא נמלים. אצלי לא היתה בעיה - שמתי אותו על קופסא ונתתי לו להתייבש ואח"כ שמתי בקופסא אטומה. לגבי הדבקה - אין לי מספיק נסיון. 2. מבחינת הדמות - תסתכלי על הדמות שלי, אני פשוט חלקתי את הדמות לצורות - חרוט לגוף, לראש, וכו'. אם את רוצה אני אנסה לשרטט למה אני מתכוונת. 3. לקרם אני השתמשתי בנוטלה. בהצלחה!

EMAEMA

New member
טלי איזו חמודה!! תודה על התשובות!

אם את מכינה את הדמות שבוע מראש אז איך את שמה על העוגה?? ואיפה הדמות שלך??? ושוב תודה על היחס גם בפורום הורים לתינוקות

טלי 234

New member
בשביל זה אני פה ../images/Emo13.gif...

לא הנחתי את הדמות על העוגה אד בגלל זה אני לא יכולה לענות. הנה קישור לעוגה עם הדמות...

EMAEMA

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאההה הבנתי!!

אגב , יצא לך פשוט מקסים!!!!! אוף- אני מקווה שמישהי כאן תענה לי על השאלה הזו כי אני מתה לגשת למלאכה כבר!!!!!

etty57

New member
את הדמות את מחברת לעוגה עם

מעט רויאל. אפשרות נוספת היא, שאם תקעת שיפוד בדמות תשאירי חלק ממנו בולט ואז החלק הזה נכנס בעוגה ועדין כדאי להוסיף מעט רויאל המשמש כדבק בין העוגה לדמות. השתמשי בקיסם שינים ושימי מעט שלא יבלוט בצדדים.

למעלה