כמה שאלות...

ZuLi90

New member
כמה שאלות...

עוד לא שמעתי את האלבום הראשון אנטר אבל כרגע יש לי שיר אחד ויש שם הרבה גראולינג! מי עושה את זה מחברי הלהקה? ולמה הם הפסיקו עם זה?! ואם כבר אז תנו לי כמה שירים מומלצים מאנטר כדי להתחיל איתם לשמוע את הדיסק :) אגב , נראה לי שזה מ=מ=ש חור בהשכלה... , מי זה רוברט?!?!?!!? בעלה של שארון או משו...?

taroboy

New member
כנס חבוב.

אז,כן אנטר הוא הלאבום הראשון של וות'ין את הגראולים עושה רוברט הם הפסיקו עם הגראולים כי כמו שאתה שומע אם משנים קצת את הסגנון שלהם מאלבום לאלבום מכל מיני סיבות שונות ומשונות אנטר נחשב לאלבום האפל ביותר של הלהקה. אתה יכול להכנס לכאן האלבום אנטר ,(אביעד עשה את פינית הדיסקוגרפיה ומשם הלינק ) אני באופן אישי ממליץ לך על: Restless Enter Candles Pearls of Light אלו השירים שאני יותר אוהב,אבל הכל זו שאלה של טעם. תהנה:)

ZuLi90

New member
תודה על המידע :)

מגניב יאנו הם זוג נשוי בתוך הלהקה?! :):)... , ואתה ואזירפאל המלצתם על אותם שירים כך ש.. אני סבור שיש משו בדבריכם *רץץץץ לשמוע* D:D: אגב שאלה נוספת... זה נכון שיש רק שני חברים "רשמיים" בלהקה שנכון למידע שהבנתי כרגע זה בעצם שארון ורוברט... אההה ואם כבר הם נשואים... יש להם ילדים!? :)

הממ כל החברים בלהקה הם רשמיים..

פשוט רוד-הגיטריסט, סטפאן-המתופף ומרטין-הקלידן, הצטרפו בשלב מאוחר יותר.. החברים המקוריים בלהקה הם שרון רוברט וירואן (בס).. אבל שאר חברי הלהקה רשמיים בהחלט
אני גם מאוד מאוד ממליץ על gatekeeper ו- blooded.. בכלל, אנטר אלבום מעולה

ZuLi90

New member
אוקיי... :)

את בלודד שמעתי כבר... אבל הוא בלי מילים :\ לא שיש לי משו נגד אבל זה נורא מחסיר משו זה כמו מילים בלי מוזיקה מבחינתי... שירים כאלה פחות מדברים אליי... למרות שהמוזיקה בבלודד מעולה ואפשר לשמוע אותה המון פעמים ולהעריך מחדש אבל זה פשוט לא זה.. חח טוב חפרתי :p

taroboy

New member
כן,יש להם ילדה ששמה לונה.

גם סטאפן(המתופף) נשוי ויש לו ילדה רק הבת זוג שלו לא בלהקה...חחח.

ZuLi90

New member
חח לונה :):)

הילדה הזאת הולכת לגדו על מוזיקה איכותית :p

danduuu

New member
היי גם לבן של בת דודה שלי יש מוצץ כזה!

היא דומה לרוברט כ"כ
אל תראו אותה לתומאס! הוא מסוכן!

למעלה