כמה שאלות .. :)

סקעתיתת

New member
כמה שאלות .. :)

אמ .. מאיפה יותר עדיף להזמין כרטיסים? מהאתר או מהמספר שרשום בסוף התוכנית ? אם אני רוצה לפגוש אותם .. לאיזה שעה ללכת ? D: . ו..הם מחליטים לי לאיזה שעה אני הולכת אם שאני יכולה לבחור ? ובנוגע למקומות - כל אחד מקבל מקום או מי שתופס תופס ? XD ומי שפגשה את ציון - הוא נחמד ? חחחחחח

תשובות

תירשמי דרך האתר לדעתי יותר עדיף=] ושם את בוחרת את המקומות וגם את זו שבוחרת את השעה ללכת אם את רוצה לפגוש אותם את צכה ללכת לתוכנית של הערב ולחכות עד שיצאו ציון חמוד אבל הוא קצת סנוב כזה שלוםם ממש חמודד ואסיי בכללל!@#$

זה לא משנה באיזה שעה את הולכת....

אני הלכתי ב-6 וראיתי את ציון..או לפני או אחרי התוכנית תיכנסי למאוחרי הקלעים.. :] זה לא בעיה להיכנס השומר לא עומד שם ואתה נכנס בלי שהוא רואה אני נכנסתי לפני התוכנית דברתי איתו ואחרי התוכנית הוא אמר לי בואיי משעמם לי חחח ודיברתי איתו עוד. :]

את רצינית?

יאא שאני הייתי ב-6 עמד שם שומר ליד הגשר ולא יכולתי להכנס רק בערב יכולתי לראות אותו שהוא יצא כיףף לך =]

חחח היית מבקשת ממנו להיכנס..

הוא בטוח היה מכניס אותך :] אבל ראית אותו :) תגידי את רשומה בפורום הרשמי של מה קשור??!

מורוש41

New member
אני יודעתת..

רותם נכנסה למאחורי הקלעים ודיברה עם ציון ואסיי ושלווםם.. היא כבר נכנסה למאחורי הקלעים היא ביקשה מהשומרים.. וגםם אני הייתי מאחוריי הקלעיםם..

איך אני יודעת מה חח =\

אם זה בקשר לפורום אז יש אחת שקוראים לה ליוני אז חשבתי שזאת את.. ואם בקשר איך נכנסתי אז פשוט מבקשים מהם והם מכניסים חח :]

מורוש41

New member
רותם?

זאת מור( מהאיי סיי)) למהה את לא מדברת איתיי?? קרהה משהוו?? עםם כןן תגיידיי לי!! .. תודהה :)

מורוש41

New member
טוב....

כבר שלושה ימים לא דיברנוו.. ואני רגילה שאנחנו מדבורת כל יום אז חשבתי שקרה משהוו.. שאת כועסת עליי.. שאני חופרת לךך.. אוו משהוו.. אוהבת אותך המוןן מאמי.. אני מחכהה שנלךך כבר חחחחח =]

מורקוש :]

לאב יווווווווו :) יש לי בעיה באייס ואני לא נכנסת הרבה. :( אני מקווה שאת מבינה.. ועוד מעט נלך לתוכנית ויהיה הכיייי כיף בעולם :)

רותם כפרעע את לא עונה לי גם באיסי עכשיו.../images/Emo10.gif

את מחוברת אבל לא עונה לי...
תעני לי
גם אני חופרת או משהו כזה.... אני מחכה! שתעני לי

למעלה