כמה שאלות

D J tisto

New member
כמה שאלות

אני נוסע לאיה נאפה שבוע הבא אני רוצה לשאול כמה דברים: 1. בקשר לטרקטרונים וכל זה בעיה למצוא אותם או בקלות מוצאים אחד כזה שמשכיר אותם? כמה עולה לשבוע בערך? יש לו רק טרקטרונים וקטנועים או גם אופנועים(מאלה שאוהבים להתפנק)והם חארות יחפשו סריטות בכוונה בשביל לדפוק אותך או שהם סבבה? 2. כמה כסף בערך צריך להביא כמה עולה כל מסיבה שם? 3. קשה להתמצא שם או שזה לא בעיה ???

OPM123

New member
תשובות..

1. יש בכל חור חנות שמשכירה טרקטורונים. אבל עצה שלי, תשכיר רק רק רק מויקטור. כולם מכירים אותו שם, כל הישראלים.. הוא אחלה בן אדם שלא עושה בעיות ולא ימציא לך שריטות שלא קיימות. חבר שלי שבר משהו בטעות בטרקטורון וויקטור ויתר לו על זה כי הוא אמר שזה לא הוא עשה.. חוץ מזה הנציגים הישראלים עובדים איתו הרבה זמן והוא מוכר. לשבוע טרקטורון יעלה לך בערך 1000 שקל. קטנוע יעלה לך בערך 500. יש להשכיר הכל, גם באגי וגם אופנועים יותר כבדים אבל בשביל מה לך... 2. כל מסיבה עולה 6-10 בערך.. אלה המחירים פחות או יותר. כמה להביא, זה תלוי... ספורט ימי עולה פי כמה מבארץ, באנג'י עולה 450 שקל, להשכיר כלי תחבורה עולה הרבה.. אם אתה עושה את הכל לדעתי תביא 650 דולר. 3. בכלל לא בעיה להתמצא, המקום קטן והיום שלך מתחלק ל2. בצהריים בים(או הפלגה שזה גם ים אבל חוף אחר). בערב בסקוור(שהולכים שם ברגל וכל המועדונים והבארים שם).. שאל אנשים בסקוור איפה זה מקומות הם יגידו לך.

noy uzrad

New member
בקשר לטרקטורונים

אני ממליץ על אנדריאס. הוא ממוקם ברחוב המקביל לרחוב של המלון סנטור, דקה הליכה מהמלון עצמו. יאיר הבחור מהחברת נסיעות המליץ עליו. שכרנו אני ועוד חבר טרקטורון ליום אחד (למרות שהמינימום הוא יומיים), והוא עשה לנו מחיר טוב. הכל היה מסודר, כפיקדון הוא ביקש את הרישיון נהיגה ולא את הדרכונים, הסביר הכל יפה ונתן שירות מקצועי ואדיב - והכי חשוב, לא עשה שום בעיות בהחזרה. המלצה שלי - בכל מקרה, כל מי שמשכיר טרקטורון או אופנוע לצלם אותו מכל הכיוונים עוד בחנות ההשכרה, כדי שהמשכיר לא יוכל להמציא שריטות אחר כך.

אפרופו יאיר

חבר'ה תיזהרו ממנו הבחור איך שמגיעים לנאפה נראה חמוד ונחמד.. הוא מציע לכם דיל ב-60 פאונד שנראה פשוט מצוין (פארק מים ,ספינה ,מועדון הפליי פעמיים ,מועדון הבלו מון ומועדון ההאביס) . אבל אם תעשו חשבון יאיר ימכור לכם דיל לספינה ב-17 פאונד אם תעשו עליו טיפה לחץ . הוא ימכור לכם כרטיסים לפארק המים אם תקנו ממנו כמה ימים אחרי אחרי שהוא יבין שאתם לא קונים ממנו את החבילה . ורק שתבינו כול המועדונים שהוא מוכר לכם זה מסיבולת שבאים אליהם רק ישראלים . מה גם מועדון הפליי זה מועדון גרוע בטירוף ורוב האנשים פשוט מקבלים שוק כשמגיעים מועדון . ההאביס זה מועדון עם מסיבות קצף אבל מסיבות הקצף מספר אחד זה מועדון ה-ice . הבלו מון מועדון על הפנים מה גם הוא מבטיח שבמועדון יהיו מלא שבדיות והכול ואין שם שבדים ולא בריטים אלא רק ישראלים (הוא גם אומר שהמועדון פותח לראשונה השנה את המועדון לישראלים אבל הסיבה היחידה שאנחנו מצאנו זה בגלל שהמועדון הוא על הפנים ולכן רוצה כמה שיותר אנשים ). לפארק מים הוא מבטיח כניסת וי איי פי שזה שטויות פשוט יש קופות ויש כניסה למי שהזמין מראש וזהו אנחנו כאילו הזמנו מראש אז נכנסים דרך כניסה אחרת ולא וי אי פי בתחת שלו . שלא נדבר על זה שיאיר מבטיח מסיבת ספינה עם די ג'יי מארשל כשבעצם מקבלים ממנו מסיבת ספינה עם די ג'יי מרשים ישראלי אחד אבל אין על מארשל שהוא הדי גי'י הבריטי הכי תותח של איה נאפה (כמו שבישראל סקאזי או עופר ניסים נחשבים להכי טובים רק שהוא באמת מלך מארשלללללללל),אישית אני קיבלתי ממנו מסיבה עם דיג'יי מארשל כי קניתי ממנו יום לפני את ההפלגה ולכן ידעתי בטוח שיהיה די ג'יי מארשל אבל אלא שקנו את החבילה לא ידעו מי יהיה הדי ג'יי למרות שהובטח מארשל והם נדפקו . בנוסף הוא מבטיח שהוא יעשה לכם change בלי עמלה וכשאני אמרתי לו שמה שהוא לוקח 100 דולר ממיר ל-40 פאונד וזה עם עמלה כי גפ בארץ זה הדיל אז הוא אמר לי שזה שטויות ואני לא אמצא יותר זול ומסתבר שמצאתי מול המקדונלדס ב-24 פאונד ל-100 דולר ותאמינו לי זה כן משנה העוד 2 פאונד האלה כי בערך אם אתם מחליפים 500 דולר אז זה 10 פאונד סך הכול וזה מאה שקל ,שזה הרבה יחסית לכולה עוד שני צעדים (אגב כשאמרתי לו שהחלפתי ביותר זול אז הוא אמר שהוא לא מכיר כזה מקום ופעם ראשונה שהוא שומע על זה חחחחחחחחחח... כן בטח האדם הזה גר בנאפה 3 חודשים בשנה כבר 4 שנים ). הקיצר גם אתמול לפני שחזרנו ארצה יאיר בכלל לא הגיעה עם האוטובוס ושלח אוטובוס לבד בשדה תעופה הוא בכלל לא חיכה . ממש איכזב שקרן לא קטן ועושה פרצוף של נעלב כול פעם שאומרים לו שאנחנו מוצאים ביותר זול והוא משחק אותה כאילו הוא נפגע ואומר לנו שאם ככה אז סימן שאמנו קוראים לו שקרן ,כשזה באמת נכון חבר'ה .

רוסמרי

New member
כנס שניה (עוד בחור טוב )

1) איך זה שלא פגשו אותכם בשדי תעופה ? איך הגעתם למלון במונית ?? 2)איך אני יהיה בטוח שאני לוקח הפלגה אם דיג'י מארשל 3)שנה שעברה היתי ואני יודע שזה הכול חארטות מה שהם אומרים ביגלל זה גם לא לקחתי מיהם ביכלל כלום

lazimi

New member
אני חבר שלו ובטח שפגשו אותנו בשדה

באוטובוס הוא חפר כל הנסיעה 2.תשאל את יאיר באיזה ימים די גי מרשל על הספינה (אצלנו הוא היה על הספינה)

אמרתי שיאיר לא פגש אותנו בדרך חזרה

הוא הביא אוטובוס אבל בעצמו לא בא ... ויאיר חרטטן לא להאמין לאף מילה אם הוא אומר לכן שיש מסיבה מעורבת חצי ישראלי חצי אירופאי אז תדעו שזה די ג'יי מרשל אם הוא אומר לכם מסיבה ישראלית לכול דבר אז ישר תבינו שזה לא מסיבה עם מרשל.

noy uzrad

New member
אנחנו לא נפלנו בפח

כבר אמרו לנו מלא פעמים עוד לפני שיצאנו לא לקנות כלום מהיחצנים הישראלים. חוץ מזה נאפה מפוצצת בדילים וקומבינות... המוניות נותנות הנחה לפארק מים למשל. לפארק מים נכנסנו 4 אנשים ב100 שקל כל אחד כי מישהו נתקע עם כרטיסים. וקנינו מעוד ישראלי אחד שנתקע עם כרטיסים כניסה לאקווה ולמועדון חשפנות ב2 פאונד. המון פאבים מציעים משקה + כניסה למסיבה... תחפשו את הדברים האלה - ואתם תמצאו.

adidush007

New member
../images/Emo41.gif תשובה

1. בקשר לטרקטורונים ואופנועים יש בכל חור, יש כאלה שדופקים ויש כאלה שלא.. בכל מקרה אתה צריך לשמור אני יודעת על מישהו שהשכיר טרקטורון ל7 ימים עלה לו 95 פאונד אני אישית לא ממליצה, סתם יקר, אולי לכמה ימים בשביל החוויה לא צריך להגזים הכל שם גם קרוב 2. כסף זה תלוי בך.. אני הסתדרתי עם 250 דולר<גנבו לחברה את הכסף> כולל מסיבות ספורט ימי וכו' <חזרתי גם עם עודף> מסיבה טובה עולה בסביבות ה8-10 פאונד במכירה מוקדמת אפטר פארטי 3 פאונד בגדול 30 פאונד ליום זה המון.. וזה יספיק לך <אני השתמשתי בהרבה פחות> אם אתה מביא אוכל מהבית <מומלץ מאוד> אז גם עם 20 פאונד ליום אפשר להסתדר 3. לא בעיה בכלל הכל על הרחוב הראשי <הסקוור>

lazimi

New member
איך ביזבזת כל כך קצת ביזבזתי שם ספציפית מעל

2000 שקל!! ו 30 פאונד זה באמת הרבה לערב את צריכה בערך נגיד 10 מעודון 3 אפטר פרטי ועוד בירה בפאב זה זה 15 פאונד נגיד עוד ארוחה אחרי זה זה בערך 20 פאונד!! 22 פאונד זה בערך ההוצאות ליום כי יש לך פאונד אחד לכל כיוון לים!

ofer277

New member
תאכלו שם כל יום KFC

זה הכי טעים שיש !!!!!
!!! תבוא לשם בגישה ספונטנית... עם לא הרבה ידע על מה יש ומה לא ... רק שתדעו יום שני וחמישי יש מסיבת קצף בICE אנחנו שכחנו את זה ובגלל זה ביום שישי הלכנו למסיבה בICE והיה שם מוזיקה שחורה בעע.... בכל אופן תבואו לשם ותבלו --- זה הכי חשוב... אההה וכשאתם רואים אנשים שם תגידו להם : hello mights חח
תהנו

יאיר קורא לעצמו בשם פקה ...

אז מי שלא הבין על מי מדובר זה הוא ולא רק שהוא פקה פקה הוא סתם בנאדם קקא כל מה שהוא מוכר בחבילה שלו אפשר להשיג יותר זול צ'יינג' - מול המקדונלס 42 פאונד על 100 דולר פארק המים - 12 פאונד במקום 17 מהבלאק את ווייט בסקוור, או אפשר לקחת מכל נהג מונית הנחה של 2 פאונד יענו 15. לגבי הספינה לא יודע מאיפה אפשר לקנות בטוח שיש עוד אנשים צריך לברר לגבי כל המועדונים והמסיבות שהוא מציע הרוב לא שוות וגם אפשר לקנות אותם במקום מיחצנים במחירים דומים ככה שאין לכם התחייבות לאן ללכת ואתם הולכים לאן שבא לכם ולא בגלל שקניתם את כל החבילה שאלות? בהרמת יד בלבד

למעלה