כמה שאלות...

lia41

New member
כמה שאלות...

1. אני מתחילה השנה תואר דו-חוגי והמערכת קצת בעייתית. אם נגיד בשעה מסוימת נגמר קורס בבניין אשכול ובאותה שעה ממש מתחיל קורס אחר בבנין המדרגה...זה אפשרי להספיק להגיע לשיעור בזמן? המרצים מתחשבים בזה? 2. האם יש פעילויות חברתיות לסטודנטים?

כמה תשובות...

1. את לומדת באשכול??? ממתי לומדים באשכול? ואין דבר כזה באותה שעה, תמיד יש הפסקה. אם זה שעה זוגית, כלומר 10, 12 וכו' יש חצי שעה, מרבע ל...ועד X ורבע.... אם זה אי זוגי, למשל 11...אז יש רבע שעה הפסקה והשיעור מתחיל ב 11 ורבע... אבל הכל תלוי במרצה, אם יהיה מרצה נחמד אז הוא יכול לשחרר ברבע ל 11 ואז תהיה גם פה חצי שעה הפסקה. 2. יש כל יום רביעי הופעה בדשא. ההפסקה מתארכת ל 45 דקות ובדרך כלל מביאים אומנים סבירים +. עוד משהו שאת רוצה לדעת?

amitk80

New member
יש גם את יום הסטודנט

אם את קוראת לזה פעילות חברתית. הבעיה היא שלפעמים אגדות הסטודנטים בחלקה עוסקת בפוליטיקה ואחרי הבחירות לא רואים את רוב הנציגים (אלא בודדים) ולכן צריך לזרוק חלק גדול מהם ולהחליף אותם בסטודנטים רעננים שאכפת להם מסטודנטים אחרים...

amitk80

New member
באיזה שעות

ואיפה בדיוק ? ? זה רץ גם בקיץ בזמן החופש לא?

amitk80

New member
באיזה שעה?

באיזו שעה הסלסה? זה רץ גם בזמן החופש? כמה עולה כניסה לסלסה או שזה בחינם? אני סטודנט באוניברסיטת חיפה ויש לי כרטיס סטודנט של חבר אגודה.

stkachov

New member
12 שקל

לחבר אגודה. ב 9 בערב אני חושב אבל רק עם תחילת השנה זה יתחיל. בקיץ יש ערבי סלסה בטכניון בימי ראשון ושלישי וביום שבת ריקודי כל הזמנים.

למעלה