כמה שאלות

ricki kaka

New member
כמה שאלות

מי כתב את המילים לשיר Promiscuous, נלי או טיבמלאנד? מי זה שמופיע עם נלי תמיד בהופעות? ואיך הוא קשור אליה? איך נלי הכירה את טימבלאנד? כאילו למה הוא רצה להפיק את האלבום שלה ואיך הם נהיו ביחסים טובים?

furtadofanatic

New member
כמה תשובות

מי כתב את המילים לשיר Promiscuous, נלי או טיבמלאנד?נלי, שבד"כ רושמת את השירים שלה בעצמה , אמרה שפרומיסקיוס זה השיר היחידי שהיא לא רשמה באלבום (היא רשמה שם משו כמו 2 שורות חח) מי זה שמופיע עם נלי תמיד בהופעות? ואיך הוא קשור אליה?בגלל שאי אפשר לסחוב את טימבאלנד לכל ההופעות, הוא סוג של מחליף של טימבאלנד. זמר ליווי. איך נלי הכירה את טימבלאנד? כאילו למה הוא רצה להפיק את האלבום שלה ואיך הם נהיו ביחסים טובים?הוא הפיק רימיקס לשיר של מיסי אליוט ב2001 GET UR FREAK ON בהשתתפות נלי,ומאז הם חברים .:]

ricki kaka

New member
תודה על התשובות

הייתה לי הרגשה שטיבמלאנד כתב את הלירקה של נלי לPromiscuous, זה פשוט לא מתאים לה לכתוב כזאת לירקה מבחינת הסגנון, אבל הביצוע של השיר פשוט מושלם. בכלל בגלל השיר הזה התחלתי לאהוב את נלי, תמיד אהבתי רק ראפ וקצת חיבבתי פופ ואז ששמעתי שלטימלאנד יש שיר חדש, שמעתי אותו והנתי שהשיר הזה פשוט מושלם, גם מבחינת המילים שלפחות לי מביאים הרבה מצב רוח וגם מבחינת ההפקה של טיבמלאנד שכמו תמיד הפיק פשוט מושלם. שחיפשתי את הקליפ של השיר ביוטוב ראיתי את הסרטון הזה ופשוט התאהבתי בנלי, והתחלתי לשמוע שירים שלה כמו Maneater, Give It To Me וSay It Right והתחברתי פשוט למוזיקה הזאת. בנוגע לבחור הזה שמופיע עם נלי בהופעות, יש לו קול שירה פשוט אדיר, והוא שר מדהים ולדעתי מבצע את השירים יותר יפה מטימלבאנד. יש לך מידע עליו? איך קוראים לו? ועוד שאלה, כמה עולה עכשיו הדיסק loose? והבנתי שיש כמה גירסאות, אז איזה גירסה יותר מומלץ לקנות?

../images/Emo60.gifבסביבות ה-50 ש"ח..

וגרסא? אממ לי יש את האדומה... לא יודעת מה האחרות

למעלה