כמה שאלות...............!!!

כמה שאלות...............!!!

אני חדשה ,לפני שנה א... ויש לי כמה שאלות 1.איך משיגים כרטיס סטודנט ואת החופשי סמיסטיריאלי (או שזה אותו כרטיס?),מתי נרשמים? ולמי פונים? לשכ"ל? 2.דיברתם קודם על להוציא תדפיס של מערכת שעות(ממי מוציאים? וכמה מותר להוציא?).. האם לא כדאי לחכות לתקופת השינויים? כי כרכע יש לי חפיפה של קורסים? ובכלל מהי תקופת השינויים? (האם משנים זמני לימוד של קורסים ויכול להיות שיווצרו לי עוד התנגשויות?) 3. יש עוד דבריעם שאטני צריכה לדעת\להירשם לפני תחילת שנת הלימודים? (כי את הדברים האלו ^ )הכרתי רק מהפורום... תודה לעונים

IdanXP

New member
כמה תשובות

1. כרטיס סטודנט משיגים בתחילת שנה, בשבוע הראשון. חופשי סמס' זה כרטיס נסיעה באוטובוס וזה משהו אחר. נרשמים לזה גם בתחילת שנה או קצת לפני. בכל מקרה, תעקבי אחרי הודעות האגודה, מפורסם שם לגבי כל הדברים האלה. בכל הנושאים האלה פונים לאגודה. http://www.haifastudent.net 2. תדפיס מערכת שעות מוציאים במדור אישורים שנמצא בבניין הראשי ליד מדור שכ"ל. תקופת השינויים זה השבוע הראשון של הסמסטר בו את יכולה לשנות את הקורסים/תרגולים שנרשמת אליהם אם את מעוניינת בכך. את יכולה להוציא תדפיס גם עכשיו וגם אח"כ... זה לא ממש משנה. 3. כל הדברים שאת צריכה לדעת, אני חושב שהרבה מהם נידונו בפורום ואין טעם לחזור עליהם. פשוט תדפדפי בפורום ותקבלי הרבה תשובות, גם לשאלות שאת שאלת. בהצלחה !

קודם כל תודה רבה

וענית לי על רוב השאלות... רק על זה לא..אם תוכל: ובכלל מהי תקופת השינויים? (האם משנים זמני לימוד של קורסים ויכול להיות שיווצרו לי עוד התנגשויות?)... ודיפדפתי בדפים בפורום ,הבנתי שמגיעים לכל סטודנט 6 תדפיסים:והשאלה שלי על מה מוציאים תדפיסים בד"כ חוץ מהמערכת??

והאם יש כאן עוד מישהו שהולך ללמוד מה שאני

שזה :שירותי אנוש+סוציולוגיה לשנה א'

dd82

New member
אני לומדת

שירותי אנוש וסוציולוגיה. מתחילה שנה ב' יש לך שאלות?

..

אני גם לומדת את הקורסים האלו... את הולכת לגור במעונות או שתשכירי דירה? כי אני אהיה שנה שנייה באוניברסיטה ואשמח לגור עם מישהי שלומדת את אותם הקורסים כמו שלי...

IdanXP

New member
תגובה

בתקופת השינויים לא משנים זמני לימוד של קורסים. לא מדובר על שינויים מצד האונ' אלא שינויים מצד הסטודנטים. למשל, אם לקחת תרגיל מסויים בזמן ההרשמה ואת חושבת שעשית טעות והיית צריכה לקחת את אותו תרגיל אבל במועד אחר שלו (במידה ויש כמה אפשרויות לתרגיל כמובן) אז תק' השינויים מאפשרת לך לשנות את מה שבחרת בהרשמה למשהו אחר שעכשיו את רוצה. אחרי תק' השינויים אי אפשר לשנות יותר את המערכת שבחרת והיא סופית. לגבי התדפיסים, לי אישית למשל כמעט ולא יצא להוציא תדפיסים חוץ מפעם אחת, אבל בד"כ מוציאים על מערכת (כמו שציינת), אישור סטודנט/לימודים, ונדמה לי שגם אישור שכר לימוד (כלומר כמה שילמת וכמה את חייבת), ויש גם את הגיליון ציונים. מלבד אלה, אני לא נזכר בעוד דברים. יכול להיות שיש עוד איזה משהו אבל אלה העיקריים. בכל מקרה... מוציאים אותם רק אם צריך להראות אותם (אם את רוצה למשל להירשם לאנשהוא, או להראות בראיון עבודה גיליון ציונים חתום) אבל אם את רוצה רק בשבילך כדי לדעת מידע לגבייך - את כל זה אפשר לעשות באתר האונ' דרך מערכת מידע לסטודנט - שם כל הדברים האלה מופיעים.

amitk80

New member
טיפ הכי חשוב

לקחת את הלימודים בקלות. כל התחלה קשה אבל בסוף הכל מסתדר לטובה. עמית

למעלה