כמה שאלות

n e t a 8 6

New member
כמה שאלות

החלטתי להגיע לאוניברסיטה במיוחד בשביל להוציא כרטיס סטודנט וחפשי סמסטריאלי כדי לגמור עם כל זה לפני תחילת הלימודים אז יש לי כמה שאלות: מה זה אישור לימודים? זה התדפיס שיש במידע ושירותים לסטודנט? כדי להוציא חופשי סמסטריאלי צריך אישור לימודים, אפשר פשוט להוציא אותו דרך האינטרנט או שצריך להוציא אותו דרך מדור אישורים? כדי לעשות כרטיס סטודנט (להצטרף לאגודה) וחופשי סמסטריאלי צריך להביא עוד משהו חוץ מאישור לימודים טופס בקשה ותמונת פספורט? ואני יכולה להוציא את שתי התעודות בקומה ה600 בבניין הראשי? תודה לעונים..

אישור לימודים

הוצאתי אישור לימודים אתמול, כי באתר של אגד היה כתוב שצריך אישור כדי להוציא את הכרטיס, וכשהגשתי את המסכמים לאגודה אמרו לי שיש צורך רק בטופס הבקשה (שמדפיסים מהאתר של אגד, עם כל הפרטים) בשני עותקים, וצילום של תעודת סטודנט (וגם תמונת פספורט אחת עם פרטים מאחורה). אין צורך באישור לימודים. ובכל אופן- אישור לימודים, לכל צורך שיהיה, עלייך להוציא במדור אישורים (כל יום 9:00-10:30, 13:00-14:30 אם אני זוכרת נכון), ע"מ לקבל עליו חותמת רשמית של האוניברסיטה.אל תביא להם טופס שהדפסת בבית ותבקש חתימה- הם מוציאים שם ו*גם* חותמים.

flutter girl

New member
המשך שאלה (נוספת)

תעודת סטודנט רגילה, כלומר לא של האגודה - מאיפה? ואיך? כי אפילו החונך באוריינטציה אתמול לא ידע לענות לנו...

אין לי מושג

קיבלתי, אני חושבת שבדואר, בתחילת תואר ראשון מעין תעודה כסופה כזו, לא השתמשתי בה מאז (5 שנים!! ווע ) ואת כל ההנחות הרלוונטיות (רכבת, למשל) קיבלתי עם תעודת האגודה. תשאלי אולי במנהל תלמידים.

tutiris

New member
קוראים לזה "כרטיס תלמיד"

ואפשר לבקש להוציא כרטיס כזה במדור "שכר לימוד".

flutter girl

New member
תודה לשניכם

אני אקפוץ למנהל תלמידים כי אני צריכה להוציא אישור לימודים ממילא (היא הוציאה לי אישור על גובה שכ"ל מאיזה סיבה), ואני אשאל גם את זה. אז תודה שוב!

Lunar4D

New member
אה, אפשר כבר להוציא את החופשי שנתי הזה?

אני ישן בשמירה =\

למעלה