כמה שאלות

Last Butterfly

New member
כמה שאלות

אני יוצאת למסע ביום שני ופתאום חשבתי על 2 דברים: 1.שקעי החשמל בפולין הם כמו בארץ? או שצריך מתאם? 2.מישהו היה במלון גרומדה(אחד מה3 בתי מלון שנהייה שאני יודעת את השמות)? איך הוא? 3.הבנתי שהאוכל שם לא משהו אבל אני שונאתשונאת מנות חמות..מה כדאי לי לקחת?

Efrat K

New member
תשובות

1.לא,השקעים הם בדיוק כמו בארץ לא צריך לשנות כלום. 2.הייתי והוא בסדר,סביר איזה עוד מלונות אתם תהיו?אני הייתי בקרקוביה ובאירופה(אירופה מהמם!). 3.האוכל אצלנו היה אותו דבר בכל מלון כי הביאו לנו אותו מהארץ במגשיות.

MysteriousGirl

New member
תקחי קופסאות שימורים שאת אוהבת

המשלחת תדאג לך בבוקר שתכיני לך סנדוויצים של טונה ביצים או שוקולד לכל היום עד הערב.

שירנות

New member
תשובות

1)לא צריך מתאם אבל כדאי להביא מפצל כי יש מלא דברים להטעין(פלא' mp סוללות וכו'...)ולא תמיד יש מקום להכל אבל אם מביאים מפצל אז צריך גם מתאם כי לשקע בפולין יש רק 2 חורים ולמפצל יש 3 מוטות כאלה. 3)אני לא יודעת למה אנשים מתלוננים על האוכל אנחנו אכלנו פשוט כל הזמן עוף ותפוחי אדמה בכל מני ואריאציות היה לפעמים גםם אורז ופסטה...בכל מקרה האוכל לא כזה נורא זה מתישהו נמאס אבל זה לא כזה נורא אני אישית דיי מפונקת באוכל אז רוב הזמן לא אכלתי אבל אנשים אכלו טוב אצלנו-אם את מפונקת כמוני תביאי כל מני שטויות עוגיות חטיפים סוכריות כל מני כאלה.אני אישית חייתי שם על שקית סבבה ביום אבל זה כבר תלוי בתאבון שלך-שלי לא משו. שיהיה לך מסע מוצלח

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif בפולין יש 2 שקעים עגולים.

ותדאגי שלמתאן/מתאם שלך תהיה מין בליטה שממנה התקע ייצא ושהוא לא יצא ישירות מהמכשיר כי בפולין מעל שני השקעים יש גם תקע אחד שיכול להתקע במכשיר ולמנוע ממנו להיכנס לתוך השקע. חפרתי..אני מוסיפה תמונה להמחשה חח. גרומדה מלון חרא חח. האוכל נחמד אבל החדרים זוועה. המסדרונות נורא צרים והוא מדכא נורא. הם גם דורשים שקט מטורף אז יהיה לכם כיבוי אורות ממש מוקדם. מה שטוב בו זה שבקומה הראשונה כל החלונות יוצאים לגג כזה שממנו אפשר לעבור לחדרים אחרים אחרי כיבוי אורות וזה ממש כייף חח.

למעלה