כמה שאלות :)

כמה שאלות :)

שלום, אני דולב ויש לי כמה שאלות בנושא תאטרון בובות- 1. האם צריך לעבור קורס מיוחד בשביל להיות מפעיל בובות יד? (אני מתכוון בסגנון החבובות וכאלה). 2. איפה אני יכול לרכוש כאלה בובות? והאם ניתן לעצב בובה אישית? תודה

אז ככה קודם כל ברוך הבא לפורום שלנו

ולשאלותייך.... 1. כן, אכן צריך לעבור קורס מיוחד של הפעלת בובות, ויש גם קורוס לאנשים שהם כבר שחקנים (משהו חדש) - אני ממליץ על המרכז הארצי לתיאטרון בובות בחולון- אילן ירחיב יותר על הקורוס.... (הוא גם מפעיל אחד כזה) 2. בובות בסגנון של ה-MUPPETS אתה יכול לקנות בחנות שהכי ידועה "בובימה"... ניתן לעצב בובה אישית אצל בובנאים אשר נמצאים ברובם כאן בפורום או אצל בובנאים אחרים שאפשר למצוא בעיקר דרך אנשים פרטיים או בלוגים למינהם.. יש בנלחת בנימין איש שמכין בובות... יש כל מיני אנשים צריך פשוט להתעניין ולחפש.. יום נעים, רועי

תודה רבה לך

איפה אני יכול למצוא אנשים כאלה וכמה בערך עולה עיצוב בובה אישית? ולא מזמן הייתי בהצגה Avenue Q וזה נראה ממש קל להפעיל כזאת בובה.

nrumv

New member
זה נראה קל כי לא הייתה הפעלה../images/Emo3.gif

כדאי לך לברר בבתי הספר אצל התלמידים מי מוכן להכין לך בובה או לבקש פה ממשהו ותתמקחי על המחיר . בובה אישית אצל בובנאי "פלצן" תעלה לך 500 שקל ומעלה אצל בובנאי מתחיל תעלה לך הרבה פחות ויש גם אתר שמוכר בובות כאלה .

nrumv

New member
יש את עומר 1 ואת תפוז קפוא המנהלת השנייה

שכחתי מה שמה,ואת דבי [לא בטוח שיש לה זמן תנסה] ותשאל את אילן הוא מנהל בית ספר הוא בטח מכיר כמה תלמידים מוכשרים .מצטער אם שכחתי משהו. דרך אגב דודה שלי אמרה לי שיש בקניון ערים בכ"ס איש אנגלי מבוגר שמוכר בובות מאוד יפות אני לא ראיתי שווה ללכת לראות [בימי שישי]

ברוך בואך אלינו. לדעתי רצוי ללמוד וכמה שיותר.

מכל מלמדיי השכלתי.
אתר למגוון ספרים לתיאטרון בובות.

ooommmr1

New member
נורי תודה על ההמלצה...! ודולב אני אוכל לבנות

עבורך בובה.. אם אתה מעוניין ,שלח לי מסר בנושא יום טוב ,עומרי

למעלה