כמה שאלות

עדי10711

New member
כמה שאלות

היי, מקריאה קצת יותר מעמיקה בפורום, הבנתי שאין לי בכלל מושג מי נגד מי. לא זוכרת לאן הגשתי את הבקשה, (FAMULY CLASS)אני חושבת שלמיססוגה. באוקטובר 2006. ביוני 2007 קיבלתי אישור עקרוני ובקשה לתעודת יושר. עכשיו זה ב"תהליך סופי". האם אני במה שנקרא המסלול האיטי? כשמגיע האישור לבוא ולבצע לנדינג, כמה זמן בד"כ ניתן לצורך הענין? ובקשר לשאלתי הקודמת, על יציאה מקנדה לפני קבלת הPR, האם יש מישהו שעשה זאת ושיכול לתת לי מידע על הכניסה מחדש? אני מאמינה שבלי סיבה מוצדקת לא ידחו את בקשתי להכנס שוב, מה גם שאני חוזרת עם בתי הקנדית, אך הבנתי שבמקרה של סגירת התיק, אין לי אפשרות לערער. מה זה אומר? הלא אני נשואה לקנדי,(5 שנות נישואין ו10 שנות היכרות שהוכחו בבקשה) אנא, מנסיונכם. תודה.

לנדינג יש לבצע תוך מקסימום שנה מיום שהיית אצל

הרופא, מצד שני אם האיחור בקבלת הויזה היה באשמתם, ולא קיבלת את הויזה מספיק זמן לפני פקיעת התוקף של הבדיקה, כדי להספיק לעשות לנדינג בזמן הם ישלחו אותך לבדיקה רפואית חדשה (על חשבונך). להערכתי אף אחד לא יעכב בשדה אם לתינוקת עם דרכון קנדי שיש בידה אישור של ההגירה שתיק ההגירה אושר עקרונית, האם וודאת שתעודת היושר נשלחה לכתובת הנכונה ושהיא הגיעה?

עדי10711

New member
אח...זה לא יגמר לעולם...

חלפה לה יותר משנה מאז הבדיקות הרפואיות. עשיתי אותם בספטמבר 06. ביוני 07 קיבלתי את האישור העקרוני. זה בהחלט מעודד מה שאתה אומר. אני חושבת שאסע, יותר מידי דברים תלויים בנסיעה הזו, ואקווה לטוב. בכל השיחות האחרונות שלי איתם, הם אישרו שקיבלו את תעודת היושר ורק אמרו שכעת זה בתהליך סופי וזה לוקח זמן. (דהה..!) תודה מושבניק!

עדי10711

New member
עדכון משמח!

אני עדיין לא מאמינה! היום הגיע מכתב מאלברטה ובו כתוב: ווי אר פליזד טו אדוויז יו דאט פרוססינג אופ יור אפליקיישן האז בין קומפליטד. (!!!!!) דה אימיגריישן אין ונקובר ויל קונטקט יו קונסרנינג יור פרמננט רזידנט קארד. אז אני כמובן נלחצתי, במקום לשמוח, וחשבתי, אה עכשיו אין סיכוי כלל שאני יכולה לנסוע. אבל אז בעלי התקשר אליהם בוונקובר והסביר שיש לי כרטיס לארץ לשבוע הבא, הפקיד האדיב שדיבר איתו נתן לו שתי כתובות, שתיהן בוונקובר,ואמר שנכתוב מכתב בו נפרט מדוע אני צריכה לנסוע לארץ ונבקש שלא יזמנו אותנו בתאריכים שנהיה בארץ. אלא רק אחרי שאנו חוזרים. בצירוף העתק המכתב שהגיע היום. יו פי די דו! זהו. אני מקוה שלכולנו יהיו עדכונים משמחים ושהדברים יסתדרו מהר!

למעלה