כמה שאלות

כמה שאלות

חברה שלי אזרחית קנדה מזה כ20 שנה ואני אזרח ישראל. מה התהליך להוכי כי אנו ידועים בציבור כדי שאוכל לקבל PR? האם אני חייב לגור בקנדה או אפשר להוכיח את זה גם מישראל?? כמה זמן יקח מאז בקשת להכרה בידועים בציבור ועד שאני אקבל PR? האם בזמן הזה אני יכול לעבוד חוקי?? אם אחרי שנה מאז שקיבלתי PR אנו מפרקים את החבילה, נפרדים עקב סכסוך רומנטי, האם PR נלקח ממני??

האם גרתם ביחד וניהלתם משק בית משותף?

אם יש לכם הוכחות לזה, ניתן להוכיח כך זוגיות. ניתן לבצע את התהליך בעודך בישראל, כי אי אפשר לעבוד עד שלב מסויים בתהליך. היא צריכה לחתום אתך על הסכם ספונסרשיפ, ולהגיש בקשת ספונסרשיפ במקביל לבקשת ההגירה שלך, אתם מגישים את כל התיק במיסאסאגה, ולאחר כמה חודשים התיק עובר לתל אביב להשלמת הטיפול שלוקח אם אין חשד שהתיק מפוברק פחות משנה. אחרי שקיבלת את ה PR אף אחד לא יכול לקחת אותו ממך כל עוד אתה לא עובר על חוקים או תקנות. אולם במידה ותישאר מחוסר עבודה, זוגתך (לשעבר?) תצטרך לשאת בכל מחסורך. אם קיימת סכנה של פרידה לא בטוח שהיא תרצה לתת הצהרת ספונסרשיפ כי זה עול כלכלי כבד בפוטנציה.

yaron0072

New member
יש מצב שימנעו ממך קבלת אזרחות

אומנם סיכוי קלוש אבל לפי החוק אם רשויות ההגירה מגלות שהוצאת את הPR במרמה אז לא תוכל לקבל אזרחות קנדית וגם אם קיבלת היא יכולה להשלל ממך כמובן מדובר בסיכוי קלוש מאד, אבל קיים סיכוי

למעלה