כמה שאלות

popi199

New member
כמה שאלות

דבר ראשון- על הגדי שלי. הוא מקבל לאכול חציר שיבולת, תערובת סוסים כ 800 קילו ביום. ירקות מהבית בהזדמנויות כשיש. האם זה מספיק? הוא גם משוחרר בין שעה לשעתיים ביום ואוכל מה שבא. דבר נוסף, יש לו נטייה לקפוץ על כל מי שמתכופף לידו, או נניח אם יושבים על הדשא אז הוא בא וקופץ על אנשים. זה מעצבן! לדוג' הוא קופץ עליי, ואז נושך לי את הגומייה בשיער או את הבגדים. כרגע זה בקטן כי הוא עדיין צעיר אבל אני חוששת שהוא ימשיך עם זה וזה לא נראה לי נעים כשתייש בוגר קופץ עליך. איך אפשר לגרום לו להפסיק?? ניסינו במכות קטנות, זה ממש לא עוזר זה רק מדרבן אותו עוד יותר. ולגבי התרנגולות, הבאנו אותן לפני 3 שבועות והן עדיין לא מטילות, אנחנו מתחילים לחשוב שהן מקולקלות... :) למה זה קורה? חשוב לציין שאנחנו חושבים שהן דיי צעירות כי הן עדיין קטנות בגודלן. וגם אם הן צעירות, אז מתי הן כבר יתחילו להטיל? תודה מראש לכל העונים.

כמה תיקונים בשבילך:

א. האוכל שאת נותנת לגדי זה מעל ומעבר, לדעתי מספיק ואפילו אפשר פחות, אלא אם כן את רוצה שהוא יהיה גדול מאוד... ב. עיזים חכמים כמו כלבים, לכן החינוך שלהם צריך להיות כמו לכלב, ז"א לומר "לא!" למשהו בסמכותיות בדיוק כמו שתגידי לכלב, לדעתי כדאי לך להתייעץ עם מאלף אם את רוצה לחנך אותו, ומכות לא יעזרו לך. ג. 1. תרנגולות שמגיעות לבית חדש מפסיקות להטיל לכשבועיים עד חודש. 2. צעירות זה גם עניין לכשלעצמו, אצלנו התרנגולות התחילו להטיל רק אחרי חצי שנה, כי הן היו צעירות, תרנגולת מתחילה להטיל מגיל חצי שנה עד שנה בצורה אקראית ולא מסודרת, ורק מגיל שנה היא תטיל בצורה מסודרת, - לדעתי התרנגולות שלך לא יטילו בקרוב, אז סבלנות.

למעלה