כמה שאלות..

כמה שאלות..

האם כל אחד היה יכול להצטרף אליכם למפגש עם דיויד ברוזה? מצאתי את הפורום מספר ימים לפני ההופעה, אך זה לא הוזכר.. איך ניתן לשלוח לדויד מייל/מכתב? איך מצטרפים לפורום? האם יש מפגשים וכד'?

handlessman

New member
איך מצטרפים??? פשוט כותבים... ../images/Emo8.gif

אין מבחני קבלה, ולא צריך לעבור גיבוש... מפגשים יש פעם בכמה זמן, וכל אחד מוזמן (אבל הרוב זה בהופעות). בקשר ליצירת קשר עם דויד - ניתן ליצור קשר דרך האתר שלו (באנגלית). אני לא יודע אם זה הוא עונה או צוות האתר שלו, אבל זה רוב הסיכויים איכשהו עובר דרכו. ואחרון חביב, הארוחה - היא הייתה דבר ספונטני לגמרי שהוצע לנו בתור הפורום בערב ההופעה (שכן יש מספר אנשים בפורום הזה שנמצאים בקשר אישי עם דויד, קשר שהוא מעבר ליחסי מעריץ-אמן...). את מוזמנת כמובן להישאר פה, לכתוב, להתעדכן ולשתף, ואז אפשר יהיה להגיד שהתקבלת

glitter8

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את יכולה להסתכל בטאגליינס על המפגש עם ברוזה מלפני שנתיים, והנה, הצטרפת לפורום... אמנם בשביל להיות ממש "אחת מהחבר'ה"
עלייך להגיע לפחות למפגש אח או להופעה שאנחנו הולכים יחד ומעל לכל - להוכיח שאת בן אדם נחמד במיוחד..(ושיש לך לפחות 10 דיסקים של דיויד....סתם...) ואז כבר תרגישי לבד שאת אחת מאיתנו, בדיוק כמו שגיל ועפרה וגם איציק ורלי (שעוד לא הראו את עצמם פה, אבל זה בטח יקרה בקרוב..) שהיו איתנו בהסעה ...הציצו ונדלקו...באמת עשינו הרבה שמח עם הגיטרה של עמרי, והצורך שלנו לשיר וחזק... יש מפגשים פעם או פעמיים בשנה, וכמובן הנסיעה השנתית למצדה שכבר ממש הפכה למסורת, וכמו שעמרי אמר, מייל לדיויד-דרך האתר הרשמי שלו- broza.com או לרשום בגוגל "דיויד ברוזה, והתוצאה הראונה שיוצאת.. זהו בינתיים, ברוכה הבאה..

מה?!?

את רוצה להגיד לי שקוראים להם איציק ורלי? מה זה? היא אמרה לי שקוראים לה גזרולה!!! ואני תיכננתי לעשות איתם סלט ירקות....איזה אכזבה...

כששאלתי אותה

איך קוראים לה, היא ענתה לי 'גזרולה', סוג של פראפרזה על 'מלפפונה' (שד"א עד עכשיו לא הבנתי מי זו) וזהו. זו הייתה בדיחה. לא כל כך מוצלחת כנראה. (אגב, אם אנחנו כבר בעניין, אז גם בתגובה הזו, בערך בשורה השנייה, יש הלצה מסויימת, תיתן לי משוב, אם זה גם לא היה מצחיק) (תודה).

למעלה