כמה שאלות

rony92

New member
כמה שאלות

היי, רציתי לשאול לגבי השעון שיש למתומדדים כעת, בתחילת התכנית ראיתי שהם עשו שעון שמש וחשבתי שיש איסור לגבי הכנסת שעון וידיעת הזמן המדוייק, והיום וגם אתמול ראיתי שהם יודעים מה השעה או כמעט מדייקים. ובאותה הזדמנות רציתי לשאול מה נעמה עשתה ששי צעק עליה? לא ראיתי הרבה ב-LIVE מהסיפור הזה אבל מה שהבנתי זה שהיא לא הסכימה למשימת השינה בה הם היו צריכים להחזיק מעמד 48 שעות, זאת הסיבה שהוא צעק עליה? האם זאת הייתה המשימה האחרונה שלהם עד היום? תודה וחג שמח!

טלטוש

New member
לגבי נעמה

במשימת השינה היא הרגישה לא טוב ולא הצליחה להחזיק את עצמה ערה. גם בגלל מצב בריאותי היא פשוט היתה חולה, וגם בגלל שבני הבית פשוט החרימו אותה. היא בקשה מהאח הגדול פטור מהמשימה וקבלה. לדעתי זה היה מאוד פירי מצידה לבקש בקשה כזאת. כי אם היא זו שהיתה נרדמת אז בני הבית היו אוכלים אותה בלי מלח. אבל כאן המלכוד, היא עשתה את זה כי היא היתה חולה והיתה פוגעת להם במשימה אם היתה ממשיכה איתם ומאידך היא כמובן מבחינת בני הבית, יצאה מנייאקית שהיא ישנה והם לא. בכל אופן אני אהבתי את נעמה וחבל לי שסימנו אותה מההתחלה.

rony92

New member
תודה..

גם אני דיי אהבתי את נעמה ונורא כאב לי לראות שסימנו אותה בתור "הצבועה" שם, אולי היא לא הייתה הכי בסדר אבל גם השאר לא בדיוק יצאו נקיים...

למעלה