כמה שאלות

elieli15

New member
כמה שאלות

שלום קוראים לי אלי ואני בן 16.5 קודם כול רציתי לברר מאיזה גיל אפשר לעשות את הקורס ברמנים,יש לי חבר שהוא יהיה עוד מעט בן 16 והוא גם יכול ללכת לקורס? ורציתי להתיעץ בקשר לביתי ספר בחיפה.. אני מתלבט בין בצפר "זמן אמיתי" לבין "showbar" לאן כדאי לי ללכת ולמה? מה ההבדל בבין בתי ספר אלו? תודה לעוזרים מחכה לתשובה

Wolfindale

New member
לגביך אין ממש התלבטות

וגם לגבי החבר. עד כמה שאני יודע זמן אמיתי לא נותנים לעשות קורס מתחת לגיל 18, ולכן האפשרות היחידה שלך היא שואובר. אני מציע שתחכה לגיל 18 ותעשה קורס רק אז, במידה ותרצה.

elieli15

New member
למה לחכות?

למה אתה חושב שכדאי שאני יחכה עד לגיל 18? לא עדיף שאני ילך לשאובר ואנ יעשה שם את הקורס?

Wolfindale

New member
לא

כי הקורס ברמה נחותה יותר עם ילדים שרק באו להשתכר, והמקומות היחידים שתוכל לעבוד ייתנו לך בקושי 15 שקל לשעה.

elieli15

New member
עבודה

אם אני יעשה את הקורס עוד חצי שנה בערך אני יכול להתחיל לעבוד מוקדם למרות התשלום הנמוך אז אני חושב שעדיף להתחיל לעבוד כמה שיותר מהר והשכר יעלה לאט לאט מאשר לחכות לגיל 18 יש לי התלבטות ממש קשה בעניין הזה

Wolfindale

New member
השכר לא יעלה במקומות שתוכל לעבוד בהם...

למען האמת זה פשוט מאוד... אם יש לך קשרים תוכל למצוא עבודה טובה בגיל 18 ולהרוויח כסף לא רע בכלל. אם לא, אז גם אם תתחיל בגיל 17 אתה תרוויח את אותם הגרושים בגיל 18.

trhetrhe123

New member
אריק

תגידו אפשר לעשות קורס פליירינג בנפרד? בלי הקורס ברמנים? ואם כן מאיזה גיל?

נראה לי שזה אפשרי, אבל זה ממש מיותר

ובארץ כמעט ולא משתמשים בזה... עדיף שתחפש באינטרנט כמה תרגילי בסיס ותלמד לעשות אותם לפני שאתה נרשם לקורס של פליירינג

TWIZY

New member
השואו בר ברמה נחותה? חחחחחח אוקייייייייי

שואו בר זה בין הבתי ספר הכי איכותיים באיזור הצפון וללא ספק לוקח את הסניף של זמן אמיתי שכןןן כל הלמידה שם זה על צבעי מאכל ולא עם אלכוהול אמיתי.. השואו בר ברמה ממש גבוהה וגם המדריכה שלימדה אותי ברמנית מגיל 15 אז תעשה טובה ואל תזיין תשכל על דברים שאתה לא יודע ואני בוגר שואו בר

Wolfindale

New member
ברמנית מגיל 15?

כנראה בגלל זה המקום נותן לילדים בני 15 לעשות קורס...

למעלה