כמה שאלות..
שלום, אני לא משתתפת פעילה בפורום אבל יש לי 2 שאלות: 1. חברה אמרה לי שבמקום אבקת סוכר אפשר להשתמש במרגרינה לעיבוד הבצק האם זה אכן אפשרי? 2. אני מנסה לפסל דובון ומנסה ליצור שהגוף יהיה רחב ומעוגל למטה וקצת יותר צר למעלה. אני ממש לא מצליחה להגיע לזה. ואם אני מניחה את זה על השולחן זה נדבק ומשתטח כזה. מה אני יכולה לעשות בקשר לזה? תודה מראש, נורית
שלום, אני לא משתתפת פעילה בפורום אבל יש לי 2 שאלות: 1. חברה אמרה לי שבמקום אבקת סוכר אפשר להשתמש במרגרינה לעיבוד הבצק האם זה אכן אפשרי? 2. אני מנסה לפסל דובון ומנסה ליצור שהגוף יהיה רחב ומעוגל למטה וקצת יותר צר למעלה. אני ממש לא מצליחה להגיע לזה. ואם אני מניחה את זה על השולחן זה נדבק ומשתטח כזה. מה אני יכולה לעשות בקשר לזה? תודה מראש, נורית