כמה שאלות

SweetGirl17

New member
כמה שאלות

1. הכנתי ציור ומעליו רוצה להוסיף כוכבים מבצק סוכר, עם מה אני מדביקה? 2. אם אני רוצה לקבל צבע לבן, האם אפשר להשתמש עם אבקת שלגים? אם כן איך? 3. איזה כמות של אבקת שלגים כדאי להוסיף לצבעים כדי לקבל אטימות יפה? 4. כמה אלכוהול (וודקה) צריך להוסיף לערבוב צבעים? 5. אם אני מכינה ציפוי משוקולד ושמנת מתוקה, האם צריך שיעמוד במקרר כדי שיתקשה? והאם מיד צריך לשים את הבצק סוכר/מרשמלו מעל? תודה אשמח לתשובות מהירות....

net the jet

New member
כמה תשובות...

1. אם הכוכבים שאת קורצת טרים 0 ז"א קרצת עכשיו ) אז טיפת מים תדביק אותם. אם לא- קצת רויאל 2.לא יודעתמה זה אבקת שלגים. יש צבע מאכל לבן של אמריקולור -נוזלי, ויש צבע מאכל לבן שיש למהול עם טיפת אלכוהול 3. אין לי מושג... נסי בקטן ותראי מה מחצא חן בעיניך. 4. ממש טיפה, 2-3 טיפות לממש מעט צבע, זה מתנדף די מהר אז לפעמים צריך להוסיף. עדיף להכין קצת ואח" כעוד קצת מאשר לבזבז כמות של צבע ואלכוהול. 5.אם את מכינה ציפוי גנאש ( שמנת שוקולד ) הוא אכן צריך מקרר להתקשות, אבל לא עם בצק סוכר.... ( ז,א לא להכניס את העוגה עם בצק סוכר למקרר. ) אם את רוצה רק גנאש אז אפשר. אין צורך שהוא יתקשה על מנת להניח את הבצק סוכר מעליוץ אחרי שמרחת את הקרם, רדדי את הבצק והעבירי לעוןגה

SweetGirl17

New member
תודה ועוד שאלה

הכוכבים והכתב כבר התייבשו, איך אני מדביקה עם רוייאל? ואיך אני עושה אותו? תודה

net the jet

New member
שמה ממש טיפה של רויאל ( נגיעה ) איך עושים

אם אין לי אבקה או תחליף חלבון, אז טיפת חלבון של ביצה עם אבקת סוכר. ל"דבק" הוא יכול להיות די דליל ( כמו טחינה נניח )

למעלה