כמה שאלות

dornat

New member
כמה שאלות

האם אני יכוהל להעביר את כל הבלוג על שם משתמש אחר? (כולל הסמל של בחירת העורך, תגובות וכ"ד)? במידה ואני מסתירה רשומה (הופכת אותה ללא לפרסום ואחר כך אני כך מפרסמת אותה האם הסמל של בחירת העורך נשמר?) תודה

מחקני

New member
לפני שיגערו/ימחקו לך את ההודעה

ויגערו בך שזה מתאים לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית. בקשר לשאלה 1: אי אפשר לשנות את שם המשתמש שמקושר לבלוג. כלומר אפשר, רק אנשי תפוז יכולים לעשות את זה ועושים את זה בכל פעם שמתחלף מנהל הבלוגיה (משנים את שם המשתמש בבלוג הבית). בקשר לשאלה 2: לא יודע.

Bezalel P

New member
תשובות

ראשית, כפי שרמזו לך, שאלות בנושאים טכניים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=807 אבל מאחר שכבר שאלת, נענה: 1. אין אפשרות להעביר בלוג בשלמותו לשם משתמש אחר. 2. אם מבטלים פרסום לרשומה ומפרסמים אותה מחדש, אות בחירת העורך נשאר במקומו.

dornat

New member
רגע אחד -

ואם אני מעתיקה את הבלוג לשם משתמש אחר - מה קורה לסמל של בחירת העורך הוא עובר? אפשר לבקש שיעבירו לי אותו?

יותר מדי מתרכזים בבול הזה.

לפי סטטיסטיקה שיצרתי, הוא מוסיף לי כ 100 כניסות ביום שבו הוא מפורסם. זה בערך מספר הכניסות שמתווסף לי עם פרסום פוסט חדש. נחמד, אבל לא היסטרי. לשם השוואה, פרסום פוסט בפורומים גדולים כגון פורום סטודנטים (כשזה רלוונטי לנושא הפורום) או לינק לבלוג שלי בפוסטים של בלוגים מפורסמים יותר כגון הבלוג "מדע אחר" של צזנה מוסיפים לי הרבה יותר כניסות (לפחות פי 2). העמוד הראשי של תפוז הוא פשוט לא כל כך פופולארי, רוב האנשים נכנסים ישירות לפורומים שלהם.

כמובן, זה לא אומר חס וחלילה

שאיני מעוניין בבולים, כמו זה שהסתבר לי שזכיתי בו עכשיו...

פנומן 72

New member
הבול הוא דבר נחמד באותו רגע

אני לא מבין מה ההגיון להעביר בול שניתן לי לפני 3 שנים. מה זה כ"כ חשוב ?

wranger

New member
אבל אי אפשר להעתיק את הבלוג לשם משתמש אחר

זה הרי מה שבצלאל כתב לך. את יכולה להעתיק את תוכן הרשומה מהבלוג הישן לבלוג חדש באמצעות העתק-הדבק רגיל, אבל אז הבול לא יופיע (שהרי הוא חלק מהרשומה שכתבת). לגבי לבקש שיעבירו אותו, לא רק שאני לא רואה את הטעם בזה, אני גם לא חושב שיעשו את זה.

Bezalel P

New member
כפי שענו לך

אות בחירת העורך משוייך לרשומה ספציפית, לפי המספר הסידורי של אותה רשומה. אי אפשר להעביר אותו לרשומה אחרת בבלוג אחר.

למעלה